Alfa Romeo Giulia 2.0 TS te koop

📁 🕔04.november 2023
Alfa Romeo Giulia 2.0 TS te koop

Deze Giulia (bouwjaar 1972, kentekenreg. sinds 1973) is een comfortabele, betrouwbare en potente rallywagen. Speciaal gebouwd voor meerdaagse rally’s zoals Tulpenrallye en SLS.

De motor is een 2 liter Twin Spark blok dat (nieuw) opgebouwd is om meer dan standaard vermogen, maar met name veel koppel te leveren.

Ontsteking, ITB’s, motormanagement EMU, in- en uitlaatsysteem (zie site Alfaholics voor uitleg) brandstofleidingen en systeem,  koeling etc. zijn hier zorgvuldig geselecteerd en professioneel gemonteerd en op elkaar afgesteld. (op de rollenbank afgesteld bij Buddy van de Wereld.)

Hierbij is het brandstofverbruik (Euro 95 E10) relatief zeer acceptabel  gebleven (tussen de 1 op 8 en 1 op 10 afhankelijk van gebruik).

Ook de ophanging (instelbaar camber), veren, schokbrekers, remsysteem, en de aandrijving (kort USA sperdiff) zijn specifiek hierop aangepast.

Leren bekleding, verwarmde voorstoelen en een Webasto schuif/kanteldak maken het rijden relatief comfortabel.

Wis/was interval aan de stuurkolom, verstralerbediening op het stuur zorgen voor extra veiligheid tijdens de avondritten.

Voor de zekerheid is de Brantz voorzien van  twee elektronische sensoren (baksensor en wielsensor), die middels een schakelaar kunnen worden geselecteerd. En een voetpedaal voor de navigator om te nullen.

Extra lichtmetalen wielset met all season banden zijn beschikbaar voor de winterritten.

De vraagprijs bedraagt  € 37.500

Meer informatie via email ouhlhorn@planet.nl of telefonisch 0644970492.

Oscar Uhlhorn