Reglementskwesties

Reglementskwesties

Als er onduidelijkheid is over de interpretatie van het reglement van een rally is de organisator daavan het eerste aanspreekpunt daarvoor. Ook wanneer de onduidelijkheid heeft geleid tot een verschil van inzicht tussen de deelnemer(s) en de organisator van een rally is het goed dit te melden aan de organisatie, zodat deze in een volgende versie van het reglement een duidelijker formulering kan gebruiken.

Daarnaast kent de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF) een reglementencommissie. Elke organisator die zijn rally onder auspiciën van de NHRF laat verrijden moet zijn reglement ruim voor aanvang van de rally laten beoordelen door de reglementencommissie op volledigheid en duidelijkheid. De commissie kan dan aanbevelingen doen of zelfs eisen stellen om het reglement aan te passen. En alleen wanneer het aan de voorwaarden voldoet zoals die door de NHRF zijn geformuleerd, krijgt de organisator een goedkeuringsnummer en mag zijn rally onder de vlag van de NHRF worden verreden. Daarnaast biedt de reglementencommissie aan organisatoren sjablonen voor een reglement en voor de beschrijving van kaartleessystemen, om zo te komen tot een voor de deelnemers zo duidelijk en eenduidige formulering van de wedstrijdregels.

We hebben als DHRC-bestuur besloten deze pagina in het leven te roepen om deelnemers de mogelijkheid te geven in het algemeen over reglementskwesties met elkaar te discussiëren en zo wellicht tot aanbevelingen te komen hoe regels in reglementen duidelijker en helderder verwoord kunnen worden. We zullen de discussies monitoren en niet schuwen onze mening te geven en, wanneer nodig, zullen we aan de reglementencommissie van de NHRF aanbevelingen doen. De ritmeester van de DHRC is tevens voorzitter van de reglementencommissie van de NHRF, dus de lijnen tussen de DHRC en de NHRF zijn ultrakort.

Deel dit artikel

2 reacties

 1. 🕔 6:12, 28.juni 2022

  KMSAutoNet

  Net
  Now Activate Windows 8, 8.1, 7, 10,11 and Office 2010-2016

  KMSAuto is the famous activator (loader) for windows which is well known because of its high-quality features, simplicity and secure activation. It is wise enough to select it for Microsoft products and you won’t regret it.

  This activator has a lot of versions with enhanced features. It is best to ensure that you are using the latest version of KMSAuto lite. After the activation process, do reboot the system. The entire process of activation takes nearly 3 minutes.

  All of the windows users need to activate Microsoft products through product keys or license. Most of the corporate users get the official license or the authorized version from companies while students face difficulty in activating software’s especially windows.

  Finding a product key online is a lengthy process and does not provide reliable results. While most of the activators available online are free but are packed with a virus that will surely harm the device or the data.

  KMSAuto Net 2022 – Activator Windows 7, 8, 8.1, 10, 11 and Office 2010-2016

  https://kmsauto.monster/

  reply comment

Reageer op dit bericht

<

*