Disclaimer

De website www.dhrc.nl is de officiële website van de vereniging Dutch Historic Rally Club. Door deze site te bezoeken en de daarop aangeboden informatie te gebruiken verklaart u zich akkoord met nevenstaande bepalingen.

logo groot

© 2014 Dutch Historic Rally Club

  • De website www.dhrc.nl is het officiële orgaan van de vereniging DHRC. Reglementen en reglementswijzigingen worden van kracht op het moment van publicatie op deze website. Gepubliceerde uitslagen zijn echter altijd onder voorbehoud van eventuele protesten en beroepen.
  • Op www.dhrc.nl wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door de redactie van de DHRC niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. De DHRC wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van deze genoemde kwaliteiten van de hand.
  • De op www.dhrc.nl geplaatste informatie gebruikt u voor eigen rekening en risico.
  • De DHRC behoudt alle rechten met betrekking tot de website www.dhrc.nl. Het is toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming te gebruiken, te vermenigvuldigen of aan derden ter beschikking te stellen, echter uitsluitend indien u dat doet met bronvermelding.
  • Op deze website en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Klik hier om meer te lezen over het privacy statement van de DHRC.