Kaartleescursus voor gevorderden

Kaartleescursus voor gevorderden

Routeonderbrekingen en omrijden – oude wegen – tips – droog oefenen – oefenrit

De cursus vindt plaats in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein.

Oefenrit

In tegenstelling tot voorgaande jaren is aan deze rit ’s middags een oefenrit verbonden. Bij deze rit staan geen fysieke controles, maar wordt gebruik gemaakt van de rallycheck-app. 

U dient zich hiervoor aan te melden op Rallycheck.com en kunt daarna de app downloaden. De app is er zowel voor Android-telefoons als voor iPhones. Hij is te downloaden bij Google play respectievelijk de Apple App Store. U dient dit dus vóór de kaartleescursus gedaan te hebben en uw mobiele telefoon, mét de geïnstalleerde rallycheck-app, en een houder voor in de auto mee te nemen.

Alleen voor leden

De cursus is alleen toegankelijk voor DHRC leden. Maar als u een geoefend equipe bent, bent u natuurlijk al lang lid va de DHRC. En anders wordt u natuurlijk meteen lid en geniet van de andere voordelen van een lidmaatschap van de DHRC, zoals het vier keer per jaar verschijnend DHRC Rally Magazine en toegang tot de Midzomeravondrit, de ledencontactavonden en de Rallyhappening

Kosten

De kosten bedragen € 60,00 per persoon. Aanmelden kunt u via de knop in de kolom aan de linkerzijde van deze pagina. U kunt dan meteen betalen via iDEAL. Eventueel kan dat ook daarna, door het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL31ABNA0529697505, ten name van de Dutch Historic Rally Club te Rijswijk (Zuid-Holland)

Annulering

Als u zich tot één maand voor de cursusdatum afmeldt krijgt u het gehele bedrag terug. Wanneer u tot twee weken voor de cursus annuleert krijgt u 50% van het inschrijfgeld terug. Wanneer u zich binnen twee weken voor de cursusdatum afmeldt volgt geen restitutie. U mag echter wel een ander persoon in uw plaats laten deelnemen.

Indien de DHRC de kaartleescursus door overmacht annuleert zal zij minimaal 50% van het inschrijfgeld terugbetalen. Denk bij overmacht bijvoorbeeld aan regeringsmaatregelen om horecagelegenheden te sluiten om het Coronavirus onder controle te krijgen.

Programma:

09:00 Ontvangst
09:30 Routeonderbrekingen (omrijden), (het herkennen van) oude wegen, tips om ‘beter’ te worden.
10:30 Pauze
10:45 Oefenen routeconstructies en omrijconstructies, beantwoorden van vragen, uitleg van de werking van de rallycheck-app
12:00 Lunch
12:45 Oefenrit met de rallycheck-app, met name het oefenen van omrijden en een enkele oude weg.
15:00 Uitleg oefenrit
16:00 Borrel, napraten
Deel dit artikel