Kaartleescursus voor gevorderden

Kaartleescursus voor gevorderden

Cursusleider: Joep Wanders

Samenwerken – Kaartschalen – Routeonderbrekingen – Oude wegen – Tips

Programma:

09:00 Ontvangst
09:30 Samenwerken – van equipe naar een team; kaartschalen
10:30 Pauze
10:45 Routeonderbrekingen; oude wegen; regelmatigheidsproeven; tips
12:00 Lunch
12:45 Oefenen met een aantal droogritjes: oude wegen, omrijden
14:45 Pauze
15:00 Vragen deelnemers behandelen (deze kunnen vooraf opgegeven worden, opsturen naar joep.wanders@quicknet.nl
16:00 Borrel, napraten

U kunt zelf een deel van de inhoud bepalen. Tot en met zaterdag 8 februari kunt u vragen naar Joep sturen (joep.wanders@quicknet.nl), die hij dan ’s middags op de cursus zal behandelen.

De cursus vindt plaats in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 in Nieuwegein.

https://www.dhrc.nl/wp-content/uploads/2019/01/NBC.jpg

Aan de cursus is geen oefenrit ’s middags verbonden, zoals we dat wel organiseren voor de deelnemers aan de kaartleescursus voor beginners. Maar Joep organiseert wel zelf, buiten de DHRC om, een oefenrit voor gevorderen, de GEO-Rally (“Geoefende Equipes Only).

Alleen voor leden

De cursus is alleen toegankelijk voor DHRC leden. Maar als u een geoefend equipe bent, bent u natuurlijk al lang lid va de DHRC. En anders wordt u natuurlijk meteen lid en geniet van de andere voordelen van een lidmaatschap van de DHRC, zoals het vier keer per jaar verschijnend DHRC Rally Magazine en toegang tot de Midzomeravondrit, de ledencontactavonden en de Rallyhappening

Kosten

De kosten bedragen € 45,00 per persoon.Aanmelden kunt u hier. U kunt dan meteen betalen via iDEAL. Eventueel kan dat ook daarna, door het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL31ABNA0529697505, ten name van de Dutch Historic Rally Club te Rijswijk (Zuid-Holland)

De inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigd bedrag en moet uiterlijk 14 dagen  voor het evenement betaald zijn. 

Annulering

Als u zich tot één maand voor de cursusdatum afmeldt krijgt u het gehele bedrag terug. Wanneer u tot twee weken voor de cursus annuleert krijgt u 50% van het inschrijfgeld terug. Wanneer u zich binnen twee weken voor de cursusdatum afmeldt volgt geen restitutie. U mag echter wel een ander persoon in uw plaats laten deelnemen.

Deel dit artikel