Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2021

Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2021

Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2021 (NK 2021) wordt georganiseerd door de DHRC en staat open voor DHRC-leden. DHRC-leden doen automatisch mee aan het NK 2021. Wanneer iemand zich in de loop van 2021 aanmeldt als lid van de DHRC krijgt hij of zij punten vanaf het moment van aanmelden. Eerder behaalde resultaten tellen niet mee. Bestuurders en navigators nemen op individuele basis deel aan het NK 2021 en kunnen daarin persoonlijke titels halen.

In principe tellen de resultaten mee die worden behaald in alle rally’s (uitgezonderd goededoelenrally’s en oefenritten) die worden georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF) en die over een Expertklasse, een Sportklasse en een Tourklasse beschikken, plus enkele rally’s, georganiseerd door de NRF en door de KNAF sectie historische rally’s. De volledige regels vindt u hier.

Aan de hand van de eindstand worden de winnaars (top drie) van iedere klasse gehuldigd aan het eind van de DHRC Rallyhappening op 11 en 12 december 2021.

De top 3 in elke klasse ziet er zo uit:

Expert bestuurders

1 Harry Rupert

2 Albert Boekel

3 Theo van Erkel

Expert navigators

1 Rutger Kwant

2 Michael van Beukering

3 Remco Luksemburg

 

Sport bestuurders

1 Elise Platjouw

2 Hans Schouten

3 Fred Brom

 

Sport navigators

1 Matthijs Cysouw

2 Ronald van Weelde

3 Bert Smeitink

 

Tour bestuurders

1 Ton Harthoorn

2 Richard Onderberg

3 Lucas Jonker

 

Tour navigators

1 Joost de Lange

2 Erik Fokkema

3 Henk van Silfhout

De volledige stand vind je hier.

Deel dit artikel