Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2022

Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2022

Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2022 (NK 2022) wordt georganiseerd door de DHRC en staat open voor DHRC-leden. DHRC-leden doen automatisch mee aan het NK 2022. Wanneer iemand zich in de loop van 2022 aanmeldt als lid van de DHRC krijgt hij of zij punten vanaf het moment van aanmelden. Eerder behaalde resultaten tellen niet mee. Bestuurders en navigators nemen op individuele basis deel aan het NK 2022 en kunnen daarin persoonlijke titels halen.

In principe tellen de resultaten mee die worden behaald in alle rally’s (uitgezonderd goededoelenrally’s en oefenritten) die worden georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF) en die over een Expertklasse, een Sportklasse en een Tourklasse beschikken, plus enkele rally’s, georganiseerd door de NRF en door de KNAF sectie historische rally’s. De volledige regels vindt u hier.

Aan de hand van de eindstand worden de winnaars (top drie) van iedere klasse gehuldigd aan het eind van de DHRC Rallyhappening op 10 en 11 december 2022.

Eindstand:

Expertklasse Bestuurder Navigator
1 Albert Boekel Bas de Rijk
2 Harry Rupert Rutger Kwant
3 Toni Bienemann Jürgen Donders
Sportklasse    
1 Martine Peterse Saco de Vries
2 Gretha van Bruggen Jan Legerstee
3 Theo Polman Simon Suesan
Tourklasse    
1 Gerben Remmelts Nathalie Remmelts
2 Sjaco Griffioen André Lugtenburg
3 Gerard van den Top Suzy Doerahman

De volledige eindstand vind je hier.

Deel dit artikel