Midzomerrit

Uitzetter Nico Slappendel.

De Midzomeravondrit wordt verreden vanuit Reeuwijk, het restaurant Mercatu met een Italiaans tintje en een terras aan de plas. De route van zo’n 75 km loopt door de polders van Boskoop en Waddinxveen. Onderweg nog een tweetal uitdagingen op een industrieterrein. Een leuke ontspannen avond en natuurlijk hopen we op mooi weer die avond. Gratis voor leden. Starten van 19.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 0,00 wanneer beide leden van de equipe DHRC-lid zijn en € 15,00 wanneer één lid van het equipe DHRC-lid is, indien beide equipeleden geen DHRC lid zijn betaalt men € 30,00.

De inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigd bedrag en moet uiterlijk 20 juni 2023  betaald zijn.

Annulering

Annulering van een inschrijving is alleen mogelijk door middel van een e-mail aan de penningmeester (penningmeester@dhrc.nl) en is alleen geldig wanneer de penningmeester daarvan per e-mail een bevestiging heeft verstuurd.

Bij annulering door de deelnemer wordt gerestitueerd:

  1. bij annulering vóór 20 juni 2023: het volledige inschrijfgeld;
  2. bij annulering vanaf 20 juni tot en met 6 juli : 50% van het inschrijfgeld;
  3. bij annulering na 6 juli volgt geen restitutie, het volledige inschrijfgeld blijft verschuldigd. Wel is het mogelijk in de klasse waarin is ingeschreven een andere equipe te laten deelnemen.

Indien de DHRC de MZA door overmacht annuleert zal zij minimaal 50% van het inschrijfgeld terugbetalen. Denk bij overmacht bijvoorbeeld aan regeringsmaatregelen om horecagelegenheden te sluiten om het Coronavirus onder controle te krijgen.