Midzomeravondrit 2021

 

Uitzetter: Nico Slappendel (Midzomerrit 2019, KLIP IV 2019) heeft een mooie route van ongeveer twee uur door het Zuid-Hollandse landschap tussen de grote rivieren uitgezet.

Gerelateerde afbeelding

Het is een ritje waarbij de gezelligheid voorop staat. We rijden dan ook maar in één klasse, de “Gezelligheidsklasse”. We houden ook geen tijdschema aan, al vragen we wel iedereen vóór tien uur weer terug te zijn.

Ook bij deze rit zullen we gebruik maken van Rallycheck. Zorg dus dat u de app op uw smartphone heeft geïnstalleerd.

Deelname, inclusief een drankje en een hapje, is gratis voor DHRC-leden. Een equipe waar noch de bestuurder, noch de navigator DHRC-lid is, betaalt 10 euro inschrijfgeld. Maar die worden natuurlijk meteen lid. Hoewel dus gratis, vragen we u wel gewoon in te schrijven, zodat we weten waarop we (en ook de horeca) moeten rekenen.

Ter verhoging van de gezelligheid is er vooraf een facultatief gezamenlijk diner. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening en zullen ongeveer twintig euro per persoon bedragen. De uitbater wil graag weten op hoeveel personen hij ongeveer moet rekenen. Wanneer u van deze mogelijkheid denkt gebruik te willen maken verzoeken we u dit onder “opmerkingen” op het inschrijfformulier aan te geven.

Liefhebbers kunnen ’s middags een rondje golf doen op een negen holes par 3 baan.

Niet onbelangrijk: het aantal deelnemers dat we kunnen toelaten hangt af van de situatie rondom corona.


Programma:

17.30 – 19.00 uur “Documentencontrole” en facultatief gezamenlijk diner
19.00 – 19.30 uur Starten op eigen gelegenheid
19.00 – 21.30 uur Ritje rijden van circa twee uur
22.00 uur Uiterste aankomsttijd
22.15 uur Publicatie uitslag, prijsuitreiking, gezellig nakletsen.