KLIP I

Zaterdag 25 maart wordt KLIP I net als vorig jaar een rondje Achterhoek. Nu met start en finish bij de Reuvershoeve in Brummen. Specialist in Pannenkoeken en verse friet van de aardappelen van het land van de buurman.  We zullen zeker gaan proeven bij het verkennen en jullie op de hoogte houden.

De rit wordt uitgezet door de Rallymeester Ruben Knook, die vorig jaar bij ons de Midzomeravondrit heeft uitgezet en nu ook een aantal bekende NK-ritten onder zijn beheer heeft. Afgelopen najaar de Tour de Gazet en komend jaar volgen er meer.

Ruben heeft al diverse bekende ritten genavigeerd en weet een goede balans te vinden in mooie wegen en scherp navigeren

Het inschrijfgeld bedraagt € 55,00 wanneer beide leden van de equipe DHRC-lid zijn en € 70,00 wanneer één lid van het equipe DHRC-lid is, indien beide equipeleden geen DHRC lid zijn betaalt men € 80,00 Dus men kan beter meteen lid worden voor € 62,00 per kalenderjaar. Jeugdleden die maximaal 30 jaar zijn krijgen € 10,00 korting per equipe.

De inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigd bedrag en moet uiterlijk 25 februari 2023  betaald zijn.

Annulering

Annulering van een inschrijving is alleen mogelijk door middel van een e-mail aan de penningmeester (penningmeester@dhrc.nl) en is alleen geldig wanneer de penningmeester daarvan per e-mail een bevestiging heeft verstuurd.

Bij annulering door de deelnemer wordt gerestitueerd:

  1. bij annulering vóór 25 februari 2023: het volledige inschrijfgeld;
  2. bij annulering vanaf 25 februari tot en met 11 maart : 50% van het inschrijfgeld;
  3. bij annulering na 11 maart volgt geen restitutie, het volledige inschrijfgeld blijft verschuldigd. Wel is het mogelijk in de klasse waarin is ingeschreven een andere equipe te laten deelnemen.

Indien de DHRC de KLIP door overmacht annuleert zal zij minimaal 50% van het inschrijfgeld terugbetalen. Denk bij overmacht bijvoorbeeld aan regeringsmaatregelen om horecagelegenheden te sluiten om het Coronavirus onder controle te krijgen.