KLIP I: "Een Tulpje"

haarzuylen1-jpg20141030-17638-1ppe2ls_original

Ons eerste evenement van het jaar is een oefening voor de Tulpenrallye en dus ook volgens het systeem van de Tulpenrallye.

Logo Tulpenrallye 2016

Start en finish zijn in het romantische dorpje Haarzuilens met de rood-witte luiken aan alle huizen, bij restaurant t Wapen van Haarzuylen, aan het centrale dorpsplein (de Brink), vlakbij het kasteel. Haarzuilens is zowel vanaf de A2 als de A12 goed te bereiken.

Uitzetters van dit tulpje zijn de kampioenen NK 2015 in de Sportklasse Jrgen Donders en Jacqueline Zuiderwijk. Zij hebben een ronde in de provincies Utrecht en Zuid-Holland uitgezet: Haarzuilens, Harmelen, Linschoten, Nieuwerbrug, Zegveld, Mijdrecht, Kockengen en weer terug naar Haarzuilens. En nog wat plaatsjes, maar we geven niet alles vooraf prijs.

Het bijzonder reglement van KLIP I kunt u hiernaast downloaden. De instructies daarin voor het kaartlezen zijn vrijwel n op n een kopie van het reglement van de Tulpenrallye. Naast het bijzonder reglement is ook het Algemeen reglement DHRC-evenementen van toepassing, dat u hier kunt downloaden.