KLIP II 2022 - La Carrera Transisaliana

Na een geslaagde KLIP III in 2020 hebben we Rutger Kwant nogmaals gevraagd om een KLIP voor ons uit te zetten. Dit had KLIP II moeten worden in 2021, maar helaas hebben we deze moeten annuleren. Nu is het KLIP II in 2022. Rutger heeft weer een prachtige rit uitgezet die ons door het mooie Twente voert. Deze La Carrera Transisaliana (rit door Overijssel) bestaat uit 2 trajecten. Het eerste van 2 uur en het tweede traject 1,5 uur. Dit betekent dat de KLIP wat langer is dan wat u bij ons gewend bent. Bij Rutger wat meer rit voor hetzelfde geld, meer kaartleesoefeningen, kortom een prima oefening voor de rijder en navigator.

Rutger zegt er zelf over: “Het is een gevarieerde rit door fraaie landschappen. De bebouwde kom is zoveel mogelijk vermeden, al lukt dat zelfs in Twente niet overal. Voor de gemiddelde snelheid houd ik daar uiteraard rekening mee. De systemen zijn grensbenadering, vak langste route en pijlen kortste route om de verschillende delen met elkaar te verbinden. Daarnaast voor Sport en Expert nog een bonus in de vorm van een regularity op basis van een striprit. Ik denk dat er wel voldoende vermakelijke leermomenten in zitten.”

Vooraf wordt er weer een kleine kaartleescurcus gegeven door onze vast docent Maarten Peters. Na terugkomst in het Van der Valk Hotel in Hengelo zal ook Rutger nog een uitleg geven hoe het had gemoeten. Deze rit wordt ook gereden met de Redrive app. We starten weer vanaf 12:31 en zullen dan tussen 16:00 en 17:00 weer terug zijn voor dat wel verdiende drankje in het hotel.

Inschrijving

Het inschrijfgeld bedraagt € 55,00 wanneer beide leden van de equipe DHRC-lid zijn en € 70,00 wanneer één lid van het equipe DHRC-lid is, indien beide equipeleden geen DHRC lid zijn betaald men € 80,00 Dus men kan beter meteen lid worden voor € 62,00 per kalenderjaar. Jeugdleden die maximaal 30 jaar zijn krijgen € 10,00 korting per equipe.

De inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigd bedrag en moet uiterlijk 1 mei 2022 betaald zijn.

Annulering

Annulering van een inschrijving is alleen mogelijk door middel van een e-mail aan de penningmeester (penningmeester@dhrc.nl) en is alleen geldig wanneer de penningmeester daarvan per e-mail een bevestiging heeft verstuurd.

Bij annulering door de deelnemer wordt gerestitueerd:

1. bij annulering vóór 8 mei 2022: het volledige inschrijfgeld;

2. bij annulering vanaf 8 mei tot en met 22 mei : 50% van het inschrijfgeld;

3. bij annulering na 22 mei volgt geen restitutie, het volledige inschrijfgeld blijft verschuldigd. Wel is het mogelijk in de klasse waarin is ingeschreven een andere equipe te laten deelnemen.

Indien de DHRC de KLIP door overmacht annuleert zal zij minimaal 50% van het inschrijfgeld terugbetalen. Denk bij overmacht bijvoorbeeld aan regeringsmaatregelen om horecagelegenheden te sluiten om het Coronavirus onder controle te krijgen.


Uitslag

Expert
1.Verzijden - Hoogweg785 pt.
2.Schiferli - Pepplinkhuizen901 pt.
3.Senden - Senden917 pt.
Sport
1.Hoogendoorn - Hoogendoorn523 pt.
2.Hensbergen - Lens620 pt.
3.Andringa - Veldman661 pt.
Tour
1.Hooiveld - Adolfs250 pt.
2.Ten Hoeve - Vis400 pt.
3.Lakeman - Lakeman440 pt.
Moderne Tour
1.Flurij - Wiegman760 pt.
2.Rothfusz - Van Lier-Rothfusz1070 pt.
3.Van den Berg - Van den Berg1140 pt.