De DHRC zit niet stil dit najaar!

📁 DHRC 🕔01.september 2017
De DHRC zit niet stil dit najaar!

Naast KLIP III (9 september), KLIP IV (18 november) en de DHRC Club Challenge (9 december) hebben we nog een aantal andere activiteiten voor u in petto. Pakt u de de agenda erbij?

2 oktober: contactavond

Een passende locatie: het IVA, Buntlaan 2 in Driebergen-Rijsenburg. We zijn hier al eerder gast geweest en hebben hier in het verleden kaartleescursussen gehouden. We hebben het hoofd van de technische vakgroep, de heer Henk Wildschut, bereid gevonden om u iets te vertellen over het gebruik van bepaalde soorten olie en/of benzine, in het bijzonder E10. Daarnaast willen we met u discussiëren en wat vertellen over onze plannen voor 2018, zoals een kalender, snelheidsissues, en zo nog wat zaken die ons bezighouden.

7 oktober: verhoogde rijvaardigheidstraining

U kunt met uw eigen rallyauto te oefenen op het trainingscircuit van Safety Experience Center in Rosmalen, op het voormalige terrein van het Autotron. Geen theorie vooraf, maar meteen de baan op. Meer informatie vindt u hier.

18 november: KLIP IV

We hebben hiervoor in eigen gelederen uitzetters gevonden: wedstrijdsecretaris Peter Spruijt en ledencontactpersoon Nico Slappendel. Beiden hebben al eerder ritten voor de DHRC uitgezet, Peter heeft KLIP I in 2015 uitgezet, met start en finish bij Nijmegen, en Nico heeft vorig jaar KLIP II uitgezet, en pas nog de Midzomeravondrit. De start en finish is dezelfde als vorig jaar, namelijk golfclub Haverleij in Engelen bij Den Bosch. Het wedstrijdterrein zal ten noordoosten daarvan liggen, maar we blijven in Noord-Brabant. Meer informatie vindt u hier, daar kunt u ook schrijven.

20 november: algemene ledenvergadering

Deze zal gehouden worden in het NBC Congrescentrum Blokhoeve 1 in Nieuwegein.

Inloop vanaf 19.00 uur, begin van de vergadering om 19.30 uur.

9 december: DHRC Club Challenge

Uitzetters Ronald Jans en Jacques Limpens zijn intussen begonnen met de eerste schetsen. Start en finish zijn bij de golfclub De Scherpenbergh in Lieren. Het wedstrijdterrein zal rondom Apeldoorn liggen. De uitzetters hebben plechtig beloofd u niet, zoals vorig jaar gebeurde, in grote tijdnood te laten geraken. U krijgt te maken met een aantal verschillende kaartleessystemen. Meer informatie vindt u hier.

 

Deel dit artikel