DHRC Club Challenge 2017

De DHRC Club Challenge is de reïncarnatie van de Rallyhappening.

De DHRC Club Challenge is een echt clubevenement en daarom alleen toegankelijk voor leden. Niet-leden kunnen niet meedoen, de equipe dient tenminste één DHRC-lid aan boord te hebben.

De DHRC Club Challenge is een redelijk serieuze rally met drie klassen:

  • De Expertklasse voor de zeer ervaren equipes; zij zullen op hun toppen van hun kunnen moeten presteren. De uitzetters zullen het hen niet gemakkelijk maken;
  • De Sportklasse voor de ervaren equipes. Hen staat een leuke en uitdagende rally te wachten.
  • De Clubklasse voor de minder ervaren en beginnende equipes.

U kunt deelnemen met uw klassieker van voor 1 januari 1987. Er is gezien de aard van deze rally geen Moderne Clubklasse voor onervaren equipes zonder klassieke auto.

Behalve een leuke en bovenal gezellige jaarafsluiting is de DHRC Club Challenge ook de plek waar de top drie van het NK 2017 wordt gehuldigd. Alle NK-rally’s zijn dan verreden en je moet het ijzer smeden als het heet is. Het is dus de kroon op de inspanningen van veel bestuurders en navigatoren. We huldigen hen in een sfeervolle ambiance….hoe leuk wilt u het hebben?

En de DHRC Club Challenge is meteen de rally die de definitieve beslissing gaat brengen in het DHRC-clubkampioenschap. Nadat de vier meetellende KLIP’s zijn verreden telt ook deze DHRC Club Challenge mee, en wel voor anderhalf keer. Het is immers een grotere en zwaardere rally dan een KLIP.

Het bestuur neemt de organisatie van deze DHRC Club Challenge op zich. Uitzetters zijn Jacques Limpens en Ronald Jans. Fred Hak en Nico Slappendel controleren de rally. Het bestuur zal er alles aan doen om dit evenement tot een succes te maken. U krijgt sowieso meer tijd voor het verrijden van de route, zodat tijdnood niet zal meespelen.

Start, finish, diner en prijsuitreiking zijn in Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren. De DHRC Club Challenge zal in de regio Apeldoorn worden verreden. Er zal voor elk wat wils zijn, met een aantal verschillende kaartleessystemen. Immers, de aanstaande clubkampioenen zullen over alle vaardigheden moeten beschikken om met recht de kampioenskrans omgehangen te krijgen.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 140,00 per equipe. In dat bedrag is inbegrepen:

  • Deelname aan het leukste clubevenement van het jaar;
  • Rallyschilden en herinneringsstickertjes voor op de zijruiten;
  • Koffie/thee met gebak bij de start;
  • Lunch;
  • Feestelijk diner.

Wanneer beide leden van de equipe lid zijn krijgt u een korting van € 15,00 en bedraagt het inschrijfgeld voor de equipe € 125,00.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 75 equipes. Schrijf dus snel in wanneer u erbij wilt zijn!

Indien DHRC-leden (al dan niet met hun aanhang) alleen naar het diner willen komen is dat ook mogelijk. De kosten daarvan bedragen € 40,00 per persoon.

Inschrijven kan via de knop in de linkerkolom hiernaast. U kunt dan meteen betalen via iDEAL. Eventueel kan dat ook daarna, door het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL31ABNA0529697505, ten name van de Dutch Historic Rally Club te Rijswijk (Zuid-Holland)

Evenementenregeling

Hebt u uw klassieke rallyauto geschorst of maakt u gebruik van de overgangsregeling motorrijtuigenbelasting voor oldtimers, waardoor u in de maanden december tot en met februari uw rallyauto op stal moet laten staan? Dan kunt u daarmee tóch deelnemen aan de Club Challenge! De DHRC heeft dit evenement aangemeld bij de Belastingdienst, waardoor u op 9 december toch met uw auto aan dit evenement kunt deelnemen. Ook als u al een dag eerder wilt komen, of wilt blijven overnachten en de volgende dag naar huis rijden met deze auto, kan dat.

Hartelijke groet,

Het DHRC-bestuur

 


Programma: (onder voorbehoud)

09:30 – 10:30 uur Inkom, koffie, briefing
10:31 uur Start eerste equipes ochtendetappe
13:00 – 14:00 uur Pauze onderweg, met snert (30 minuten pauze per equipe)

13:31 uur Start eerste equipes middagetappe
16:00 – 16:30 uur Geplande finish van alle equipes
16:00 – 18:00 uur Borrel
18:00 – 20:00 uur Diner met prijsuitreiking DHRC Club Challenge
20:00 – 20:30 uur Prijsuitreiking Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2017 en DHRC Clubkampioenschap 2017
20:30 – 21:30 uur Naborrelen
21:30 uur Afsluiting en naar huis.