Tussentijdse update Stelling van Amsterdam Rally 2018

📁 Rallynieuws 🕔01.maart 2018
Tussentijdse update Stelling van Amsterdam Rally 2018

De 6e SVAR die op zaterdag 26 mei 2018 wordt verreden krijgt steeds meer vorm. We informeerden u al over de start- en lunchlocatie, het Hampshire Golfhotel – Waterland in Purmerend met fantastische faciliteiten en volop parkeergelegenheid. Ook bestaat de mogelijkheid de vrijdagavond voorafgaand aan de SVAR hier te overnachten.
In deze nieuwsupdate geven we wat meer inzicht in het ochtend- en middagtraject van de SVAR. Omdat we bij het Hampshire Golfhotel – Waterland in Purmerend starten, zijn we al gelijk in het Noord-Hollandse poldergebied en de ochtendetappe voert u naar het gebied ten noorden en noordwesten van Purmerend.

We hebben wederom prachtige wegen en weggetjes gevonden en u gaat versteld staan van de rust in dit toch zo dichtbevolkte deel van Nederland. Volop ruimte om door te rijden en voldoende wegsituaties die voor velerlei uitleg mogelijk zijn. Kortom een fantastisch rallygebied ver van de grote stad en drukte.
Onderweg hebben we u al getrakteerd op een heerlijk kopje koffie of anders voor de niet koffiedrinkers en na een enerverende rallymorgen belandt u als het goed is op de lunchlocatie.

Na de prima lunch in het Hampshire Golfhotel – Waterland in Purmerend vertrekt u in zuidelijke richting omdat we uiteindelijk onze vertrouwde finishlocatie Villa Westend dienen te bereiken. We hebben in de middagetappe van deze 6e SVAR  diverse uitdagingen voor de deelnemers inclusief een spectaculaire test in recreatiegebied Spaarnwoude. Na bijna 300 km bereikt u de finish en kunt u wederom tijdens het napraten met collega-equipes en belangstellenden genieten van de SVAR-ultra-all-inclusive verzorging.

Want u weet, op uw brandstof na is de gehele dag verzorgd. Noteer 26 mei dus in uw rally-agenda.
Nog niet ingeschreven? Dat kan eenvoudig via deze link: www.svar.nl/inschrijven.

De 6e SVAR telt mee voor het Nederlands Kampioenschap 2018 van de DHRC en wordt verreden conform de reglementen van de NHRF.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten