Inschrijven voor de Betuwe Classic

📁 Rallynieuws 🕔01.maart 2018
Inschrijven voor de Betuwe Classic

Op 14 april 2018 zal de 7e editie van de Betuwe Classic plaatsvinden. De Betuwe Classic staat erom bekend dat deze zich voornamelijk richt op de Tourklasse. Dat neemt niet weg dat wij voor de Sportklasse altijd een paar uitdagingen verzinnen. Dit jaar is wederom de mogelijkheid om in te schrijven in de Expertklasse. Deze klasse is voor de “doorgewinterde” equipes.

Aan de Betuwe Classic 2018 kan dit jaar deelgenomen worden door alle liefhebbers van deze sport. Wij organiseren het evenement met zowel een Historische als een Open klasse. Aan de Historische klasse kan worden deelgenomen met auto’s met een bouwjaar van voor 1-1-1988. Alle auto’s met een jongere leeftijd worden ingedeeld in de Open klasse.

De route wordt onder leiding van René Klement uitgezet, waarbij Kees van Hattum en Henk Ledderhof 2 trajecten voor hun rekening nemen.

Globaal zal het evenement er als volgt uit zien:
Voor de start zijn we weer welkom bij Garage Knobbout in Beusichem. Na een route van ongeveer 2 uur, zal er een koffiepauze met lekkernij ingeroosterd worden bij Restaurant De Betuwe in Tiel, waar we op het parkeerterrein een test zullen uitvoeren. Daarna wordt een traject van circa 1,5 uur gereden met aansluitend de lunch. Ook deze zal bij Restaurant De Betuwe geserveerd worden en wordt door een andere klasse de test gereden. In de middag voorzien we een route van ongeveer 3 uur, zodat we rond half 5 kunnen neerstrijken bij De Blusser in Beusichem. De systemen zijn simpel gehouden.

De Betuwe Classic telt mee voor het DHRC Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2018.

Inschrijven kan via http://a-vents.com/Betuwe_Classic/Inschrijven.

foto: Niko Bloemendal

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer