Tulpenrallye 2020 gaat niet door

📁 Rallynieuws 🕔28.augustus 2020
Tulpenrallye 2020 gaat niet door

De Tulpenrallye gaat dit jaar niet door! Het aantal besmettingen met het coronavirus neemt in Europa de laatste weken sterk toe. Zo krijgt de Bordeaux-regio van de Franse overheid op 27 augustus 2020 de code rood. Er is in een aantal regio’s nog geen duidelijkheid over het verlenen van de ontheffingen ondanks de tijdige aanvraag en het aanvullende corona-protocol. Dit leidt ertoe dat er, twee maanden voor de geplande startdatum, onvoldoende zekerheid is dat de Tulpenrallye daadwerkelijk van start kan gaan. De overheden werken prima mee, maar over de ontwikkelingen van het coronavirus kunnen zij geen voorspellingen doen. Dit vormt op dit moment een ernstig organisatorisch risico. Op basis hiervan heeft het organisatiecomité besloten de rally te verschuiven naar 2021.

Alle (oorspronkelijke) equipes hebben recht op een startplaats voor de 67 e Tulpenrallye in 2021.

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 zal de tweedaagse Tulpenrallye Dutch Edition 2020 worden georganiseerd door en met de Tulpenrallye-organisatie. Met deze rally wil het organisatiecomité de deelnemers het Tulpenrallye-gevoel meegeven in 2020. Met behulp van de Tulpenrallye-sponsors ontstaat er een uniek evenement op bijzondere locaties. Deze dagen staan nu nog gereserveerd in de agenda van alle ingeschreven equipes. Houdt deze reservering nog even vast!
 
Met een start en finish in de omgeving van Nijmegen houdt het comité zich aan alle geldende corona-regels. Zowel de locaties als de rally en alle activiteiten rondom deze tweedaagse zijn helemaal corona-proof. Medio september komt meer informatie over de Tulpenrallye Dutch Edition 2020 beschikbaar en wordt de inschrijving geopend.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten