Nogmaals: Relatiebemiddeling Tulpenrallye

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔07.november 2015
Nogmaals: Relatiebemiddeling Tulpenrallye

Ons initiatief om bestuurders en navigatoren aan elkaar te koppelen voor de Tulpenrallye heeft in ieder geval één nieuwe equipe opgeleverd: Dorine van Tuijn en Anne Böhmig gaan samen als damesequipe van start in de Tourklasse.

Inmiddels is de ‘Tulp’ al weer helemaal volgeboekt en heeft de organisatie een wachtlijst aangelegd. Maar ben je als ingeschreven deelnemer nog op zoek naar een navigator, of valt jouw navigator plotseling uit, dan zou je terecht kunnen bij Anneloor Hoebee. Zij meldt ons het volgende:  “Ik zou graag willen meedoen aan de Tulpenrallye als navigator. Ik heb nu vier keer de Tour d’Ecosse (twee keer 6e geworden) en een aantal andere rally’s zoals de Grensstreek en Rally van de Kempen gereden. Qua niveau kan ik waarschijnlijk aardig meekomen in de Sportklasse.”

Anneloor is 28, woont in Den Haag en, zegt ze er eerlijkheidshalve maar direct bij: “Financieel zit ik overigens niet heel ruim.”

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar communicatie@dhrc.nl. Dan zorgen wij dat je in contact komt met Anneloor.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer