Jos Jurriëns over KLIP V: positief verrast!

0 reacties 📁 DHRC 🕔06.november 2015
Jos Jurriëns over KLIP V: positief verrast!

Wat ben ik vanmorgen en middag, bij de nacontrole van KLIP V,  positief verrast door de leuke rit die Ronald Jans en Gerhard Fokkens hebben samengesteld. Zeker met de achtergrond van de groep die het gaan doen (vooral Classic Car magazine-lezers en alleen maar één klasse: Tourklasse).

Dat de deelnemers zelfs door het Park De Hoge Veluwe komen, met zijn bijzonderheden, is zeer speciaal en ik durf bijna te zeggen: UNIEK dat dit gebeurt. Dat verdient veel meer deelnemers dan nu al hebben ingeschreven. Deze keer zijn er nogal wat onverharde wegen opgenomen, maar zoals zo vaak gezegd: dit is geen autoclub-toerritje! Er zijn zelfs wegen (goed meten!) waarvan je denkt: is dit de bedoeling en is dit die weg? Heel bijzonder en zoals ik vaak zeg: handtekening van de uitzetter! Gewoon er inrijden en je wordt kort erna beloond! De hele route is bijna helemaal bebost en bij mooi weer is er veel ‘goud’ te vinden!

Jos Jurriëns

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer

Geen reacties

Nog geen reacties!

Er zijn op dit moment nog geen reacties op dit bericht. Bent u de eerste?

Reageer op dit bericht

<

*