Nieuwe droogrit: Punthorst – Dalmsholte via Engeland

📁 DHRC, Droogritten 🕔21.juli 2023
Nieuwe droogrit: Punthorst – Dalmsholte via Engeland

De derde droogrit van 2023 is uitgezet door Jürgen Donders, met controle van Jan Legerstee en Fred Hak. De rit heeft hetzelfde reglement als de SLS. Een ideale oefening dus om alvast hiermee kennis te maken!

Meedoen is makkelijk: download het reglement, de legenda en de kaart (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport- of de Tourklasse en teken de route in conform het reglement van die klasse.

Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.

1. Als je klaar bent scan je de QR-code van de betreffende klasse met je telefoon.

  • Heeft u een iPhone?
    Open uw camera, richt deze op de QR code, en volg de link die in uw scherm verschijnt.
  • Heeft u een ander toestel, zoals Android?
    Dan zou het kunnen dat u een ‘Barcode Scanner’ app moet downloaden. Hiervan zijn er meerdere varianten in de appstore beschikbaar.

Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.

2. Verzend de controles en zie direct hoeveel fouten je hebt.

Direct na sluitingstijd geven wij de ideale oplossing vrij, zodat iedere deelnemer direct kan nagaan welke fouten zijn gemaakt. Er kan dan nog worden gereclameerd tot 6 uur voor de online uitleg. Dat geeft ons de mogelijkheid om de moederkaart tussentijds nog aan te passen voordat de definitieve uitslag bekend wordt gemaakt tijdens de presentatie.  

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement.

Voor de droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met zondag 27 augustus 2023. Kort daarna, op maandagavond 28 augustus, geven we weer een online uitleg. Deelnemers krijgen daarvoor een uitnodiging. 

Routekaart droogrit Punthorst – Dalmsholte via Engeland

Reglement DHRC Droogrit Punthorst – Dalmsholte via Engeland

Legenda

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer