Midzomeravondrit

Logo golfclub ZeegerslootEen ritje waarbij de gezelligheid voorop staat. We rijden dan ook maar in n klasse. We houden ook geen tijdschema aan, al vragen we wel iedereen voor een bepaalde tijd weer binnen te zijn.

Deelname is gratis voor DHRC-leden. Een equipe waar noch de bestuurder, noch de navigator DHRC-lid is, betaalt 10 euro inschrijfgeld, maar die worden natuurlijk meteen lid

Uitzetter: Fred Hak


Uitslag

Een klasse
1.Patrick Verzijden - Carla HoogwegMercedes-Benz 280 SL0 pt.
2.Steven Mous - Robert MousMG B0 pt.
3.Bernie Wolf - Juul SeijlhouwerAustin Healey 3000 MK31 pt.
4.Frits Veringmeijer - John van de WekkenAustin FX4DDR1 pt.
5.Jrgen Donders - Jacqueline ZuiderwijkMG B1 pt.

Programma:

Foto golfclub

Iedereen is welkom vanaf 17:30 uur. Vanaf 19:00 uur een ritje met een vrije start met een controlekaart zonder tijd. Gewoon leuk en gezellig een route rijden door het mooie polderlandschap van Alphen, Bodegraven, Woerden en Nieuwkoop. Het gehanteerde kaartleessysteem is pijlen kortste route, zonder kaartmanipulaties of een ingewikkeld reglement. Maar wel af en toe even alert zijn!

Zo rond 21:00 uur ben je terug en dan hebben we de hele avond voor ons om eens gezellig bij te praten.

Looproute


Verslag: Een leuke rit op een zomeravond ergens in Nederland

Rover

Mocht het navigeren ooit gaan vervelen dan zal ik golfen zeker overwegen. Prachtig die startlocatie bij golfclub Zeegersloot in Alphen aan den Rijn. En natuurlijk direct een navigatie-uitdaging; hoe kom ik bij die P van parkeren? Loop ik ook nog langs een bord in de hal met route-informatie voor de DHRC (trap op naar boven), gelukkig snel gecorrigeerd door de oplettende bediening. Beneden voor golfen met elektrische kar, de zolder voor benzine, rubber en kaarten.

Zoals beloofd een simpele rit met zeen van tijd en dat was te merken bij de ontvangst. Ontspannen chauffeurs en navigatoren die lachten, fijn zo bijkletsen met de club. Bij pijl twee was alles weer normaal, de chauffeur gespannen kijk, ze gaan daar heen en ik, als navigator, Fred wat flik je me nu. Via Aarlanderveen, niet langs de O, naar Zwammerdam en waarschijnlijk de smalste en meest bochtige weg van Nederland. Genieten van de wegen door Zuider Lagebroek, wel opletten anders schrijf je de X in plaats van de J. En als je denkt, dit gaat lekker, vergeet je de B. De langsrijder op links hadden we niet mogen missen bij die mooie brug in Papenveer. Via drie keer de I terug naar de P en ja hoor, natuurlijk, die Z wisten we al. En toen de L.. , minstens door twee equipes toch nog gezien. De L van Let op tot het eind. Klasse voor alle equipes, de winnaar voor mij is uitzetter en organisator van deze rit Fred Hak, op een zomeravond ergens in Nederland.

Pieter Dekker

Fotos: Jos Jurrins

winnaars