Rallyhappening

Uitzetter Martin Roosenboom. Vanaf deze prachtige locatie in Ermelo zullen we onze jaarlijkse Rallyhappening weer van start laten gaan. Het wordt weer een evenement van 1,5 dag. Zaterdag de hele dag rally rijden, een mooie feestavond op de zaterdagavond en dan de zondag nog halve dag rijden en een goede lunch met de prijsuitreiking als afsluiting.

Inschrijving

Het inschrijfgeld bedraagt € 390,00 wanneer beide leden van de equipe DHRC-lid zijn en € 440,00 wanneer één lid van het equipe DHRC-lid is. Dus die kan beter meteen lid worden voor € 62,00 per kalenderjaar. Jeugdleden die maximaal 30 jaar zijn krijgen € 10,00 korting per equipe. De prijzen zijn op basis van overnachting in een tweepersoonskamer. Wanneer de equipe de voorkeur geeft aan twee eenpersoonskamers bedraagt de toeslag € 90,00.

Omdat voor de meeste deelnemers het (te) ver zal zijn om de route naar Ermelo nog op zaterdagochtend te rijden kunnen deelnemers aangeven op het inschrijfformulier of ze een kamer willen de nacht voorafgaande aan de rit. De kamerprijs voor een tweepersoonskamer is € 120,00 en voor twee eenpersoonskamers is de prijs € 210,00

De inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigd bedrag en moet uiterlijk 1 november 2023 betaald zijn. 

Annulering

Annulering van een inschrijving is alleen mogelijk door middel van een e-mail aan de penningmeester en is alleen geldig wanneer de penningmeester daarvan per e-mail een bevestiging heeft verstuurd.

Bij annulering door de deelnemer wordt gerestitueerd:

  1. bij annulering vóór 1 november 2023: het volledige inschrijfgeld;
  2. bij annulering vanaf 1 tot en met 15 november: 50% van het inschrijfgeld;
  3. bij annulering na 15 november volgt geen restitutie, het volledige inschrijfgeld blijft verschuldigd. Wel is het mogelijk in de klasse waarin is ingeschreven een andere equipe te laten deelnemen.

Indien de DHRC de Rallyhappening door overmacht annuleert zal zij minimaal 50% van het inschrijfgeld terugbetalen. Denk bij overmacht bijvoorbeeld aan regeringsmaatregelen om horecagelegenheden te sluiten om het Coronavirus onder controle te krijgen.


Uitslag

Expert
1.Albert Boekel - Remco Luksemburg340 pt.
2.Gerrit Teerink - Bas de Rijk466 pt.
3.Joris Buijs - Rutger Kwant496 pt.
Sport
1.Victor van Merrienboer-Nol Römer547 pt.
2.Henk Dinkelberg-Floris Dinkelberg601 pt.
3.Radboud Klazinga-Rembrandt Klazinga698 pt.
Tour
1.Polly Moes-Maartje Meijers327 pt.
2.Jurjen Posthumus-Paul Posthumus475 pt.
3.Hans van Nes-Marleen van Nes605 pt.