KLIP III

Voor het uitzetten van KLIP III hebben we Jacques Limpens gevraagd als uitzetter. Met zijn jarenlange ervaring als Ritmeester van de DHRC wil hij graag de uitdaging aan gaan om de equipes die mee gaan doen met deze rit voldoende uitdaging te bieden in de klasse waar ze in deelnemen.

Het gebied wordt de Betuwe met start en finish bij restaurant Molen de Zwaluw in Kesteren. Een prachtige locatie met meer dan voldoende ruimte voor ons.

 

U kunt inschrijven in vier klassen:

 1. Expertklasse voor zeer ervaren deelnemers;
 2. Sportklasse voor deelnemers met ervaring;
 3. Tourklasse voor deelnemers met geen of weinig ervaring;
 4. De Moderne Tourklasse is qua routeopdracht en tijdschema exact hetzelfde als dat van de Tourklasse, maar is speciaal bedoeld voor deelnemers die (nog) geen klassieke auto van vóór 1 januari 1989 hebben, of wiens klassieke auto in reparatie is.

  Inschrijving

  Het inschrijfgeld bedraagt € 55,00 wanneer beide leden van de equipe DHRC-lid zijn en € 70,00 wanneer één lid van het equipe DHRC-lid is, indien beide equipeleden geen DHRC lid zijn betaald men € 80,00 Dus men kan beter meteen lid worden voor € 62,00 per kalenderjaar. Jeugdleden die maximaal 30 jaar zijn krijgen € 10,00 korting per equipe.

  De inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigd bedrag en moet uiterlijk 1 augustus 2022 betaald zijn.

 

Annulering

Annulering van een inschrijving is alleen mogelijk door middel van een e-mail aan de penningmeester (penningmeester@dhrc.nl) en is alleen geldig wanneer de penningmeester daarvan per e-mail een bevestiging heeft verstuurd.

Bij annulering door de deelnemer wordt gerestitueerd:

 1. bij annulering vóór 3 augustus  2022: het volledige inschrijfgeld;
 2. bij annulering vanaf 3 augustus tot en met 17 augustus : 50% van het inschrijfgeld;
 3. bij annulering na 17 augustus  volgt geen restitutie, het volledige inschrijfgeld blijft verschuldigd. Wel is het mogelijk in de klasse waarin is ingeschreven een andere equipe te laten deelnemen.

Indien de DHRC de KLIP door overmacht annuleert zal zij minimaal 50% van het inschrijfgeld terugbetalen. Denk bij overmacht bijvoorbeeld aan regeringsmaatregelen om horecagelegenheden te sluiten om het Coronavirus onder controle te krijgen.