38e GVR

38 uitnodiging gvr2019Uitzetters: René Klement en Henk Ledderhof, samen goed voor vele jaren ervaring in kleine en grote evenementen.
Controle: Jan Kuenen en Wouter van de Veen

Inbegrepen in het inschrijfgeld:
• Koffie met ‘lekkers’ bij ontvangst;
• Rallyschilden & deurnummers;
• Fraaie routeboeken;
• Schriftelijke uitleg;
• Technische ondersteuning BAS Autoservice;
• Een snelle rekenkamer;
• Start, Lunch en finish bij Restaurant “De Betuwe”;
• Finish en prijsuitreiking ca. 17:45 uur.
Na de finish en tijdens het wachten op de prijsuitreiking zal er soep met broodjes geserveerd worden (dus geen diner of buffet!).

De uitvoering van deze Gelderse Vallei Rit brengt u via fraaie landelijke routes van start tot finish een uitdagende dag autosport!
Vanuit restaurant ‘De Betuwe globaal een oostelijke lus via Beesd- Culemburg met punten en pijlen een na de kortste route naar de lunch bij onze startlocatie ‘De Betuwe’. De deelnemers in de Expertklasse hebben dan ongeveer 110 km afgelegd, Sportklasse 100 km en Tourklasse 95 km.

Dtweede etappe via Ochten om vervolgens Dodewaard een kaartleesproef (KP) op tijd te rijden. Achtereenvolgens rijdt u het volgende uur via Andelst en Herveld naar de volgende KP in Heteren. Na de TC in Heteren gaat u verder met de opdrachten punten, pijlen en een stukje grensbenadering  en via de dorpen  Zetten, Dodewaard en Kesteren weer terug naar de finish in restaurant ‘De Betuwe’ in Tiel. De lengte van de middagetappe voor de Expertklasse ca. 110 km. Ook ‘s middags zullen de trajectlengtes van Sport- en Tourklasse respectievelijk ongeveer 90 en 80% daarvan zijn. De totale lengte komt voor de verschillende klassen uit op ongeveer 250, 230 en 210 km.

De Expert- en Sportklasse kunnen een regelmatigheidsproef in de route verwachten.
Een grote variatie aan kaartleessystemen, zelfs meer in één traject.

Deelnamekosten:
Inschrijfgeld: AMAC-leden € 145,00 en niet- leden € 160,00 per equipe (Inschrijfgeld via automatische incasso, zie inschrijfformulier).

Inschrijven:
Inschrijven mogelijk tot 13 maart 2019 of eerder bij het bereiken van het maximum aantal equipes en uitsluitend via de website www.amac.tv .
Maximum 120 equipes. (Alle typen en/of bouwjaren van automobielen worden toegelaten).

Opmerking
Bij annulering van de inschrijving voor 1 maart 2019, om welke reden dan ook, wordt het inschrijfgeld gerestitueerd onder inhouding van € 35,00 administratiekosten. Bij annulering (inclusief overmacht) na deze datum volgt geen restitutie. ”Overmacht” is iedere gebeurtenis of omstandigheid (al dan niet ontstaan door natuurlijke oorzaken, menselijk handelen of anderszins) boven de macht van de partijen (bijv. Intrekking van de vergunning(en) als gevolg van vogelpest, BSE et cetera).

Meer info? Wedstrijdsecretariaat:

Eric Versluis

Plecht 160

3751 WG Bunschoten

Telefoon: 033-2983106 / 06-21691587

E-mail: wedstrijdsecretariaat@amac.tv

Genoeg redenen om aan de start te verschijnen!
De AMAC organisatie