Happy New Year’s Drive | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

Happy New Year’s Drive

📁 Rallynieuws 🕔01.oktober 2012
Happy New Year’s Drive

Beste rallyvrienden,

We hebben weer een fraaie bosrijke omgeving uitgekozen waar we op zaterdag 26 januari 2013 de achtste Happy New Year’s Drive zullen gaan rijden. De start, lunch en finish zijn bij Hotel-Restaurant Nol in ’t Bosch aan de Hartenseweg 60 in Wageningen-Hoog.

Vanuit deze heuvelachtige en met veel groen bekleedde omgeving gaan wij starten met het uitzetten via leuke weggetjes en situaties voor deze rit.

Ook dit jaar weer vier trajecten met een totale lengte van ongeveer 190 kilometer. Voor de Tourklasse zal dit iets minder zijn met een lagere gemiddelde snelheid en minder lastige opgaven.

De kaartleessystemen die wij gaan gebruiken zijn: grensbenadering, pijlen kortste route, Baril (voor de Tour ingetekende lijn) en punten kortste route.

Wij nodigen je hierbij van harte uit om met ons (weer) de uitdaging aan te gaan. Een dagje lekker rijden voor de bestuurder en gevarieerde opdrachten voor de navigator. Degenen die reeds meermalen bij onze Happy Drives aanwezig geweest zijn hebben ervaren dat dit alles plaats vindt binnen een geweldig gezellig en vooral sportief sfeertje!

Het voorlopige programma staat inmiddels op onze website en natuurlijk kun je nu al via de site voor deze 8e editie inschrijven. De kosten bedragen slechts € 110,00 per equipe en zoals bij ons gebruikelijk kun je met elk type auto meerijden ongeacht het bouwjaar.

Je bent van harte welkom!

Joan van de Lustgraaf en het Happy Organisatieteam

Telefonische info: 0651 557 949

E-mail: info@happydrives.com

Website: www.happydrives.com

Nota bene: Hotel Nol in ’t Bosch biedt de deelnemers een speciaal overnachtingsarrangement aan voor € 85,00 (normale prijs € 127,50) voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Wel graag zelf reserveren onder vermelding van “Happy New Year’s Drive”.