Een goed rallyjaar 2013 | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

Een goed rallyjaar 2013

📁 DHRC 🕔09.januari 2013
Een goed rallyjaar 2013

Het bestuur wenst u een goed rallyjaar 2013.

Ik wil aan het begin van dit jaar even terugblikken naar 2012 en in het bijzonder alle uitzetters van onze rallies bedanken voor hun inspanningen.

Ik heb samen met Jacques Limpens de rallyhappening 2012 uitgezet en weer ervaren
Actie foto Yolanda Hart www.beyondvision.nl

hoeveel werk dit is. Je zet bijna twee rallies uit om er één over te houden. Je verzint de mooiste constructies, maar de equipes moeten dan drie keer een drukke weg oversteken of je mag net dat mooie weggetje niet inrijden of de overheid verbiedt het of ze breken de weg voor je neus op. Het is mij allemaal overkomen en dus ook al die andere uitzetters zitten hiermee en toch weten ze iedere keer ons iets spannends voor te zetten, onze dank daarvoor!

De DHRC is er weer klaar voor en we gaan van start met de kaartleescursus van Joep Wanders, de uitzetter van de Tulpenrallye, op zaterdag 23 februari. Joep vertelt u vanaf stap één hoe u het aan moet pakken. Men neme een klassieker en zo wordt u aan de hand genomen en als volleerd equipe maakt u na afloop een droogritje. En na afloop krijgt de oplossing.

Op zaterdag 9 maart past u al die kennis toe tijdens KLIP I. U start in Bruinisse, in restaurant Grevelingen. Uitzetters zijn Willem van Leeuwen en Willem Vellekoop en zij hebben weer hun best gedaan iets moois voor u te maken.

U bent nog geen lid, maar u heeft wel zo’n mooie oude bolide staan? Voor een tientje meer rijdt u een keer mee en ervaart u wat klassiek rallyrijden inhoudt, zie www.dhrc.nl . En naast Twitter kunt u de DHRC voortaan ook volgen op Facebook.

Tevens wil het bestuur nog een paar contactavonden houden met sprekers die ons nog iets kunnen vertellen over onze auto’s of het kaartlezen. Houdt de site in de gaten en zorg dat uw e-mailadres bij ons up to date is. Geen mailtjes van ons ontvangen?  Stuur een mailtje naar contact@dhrc.nl en de zaak komt voor elkaar.