DomDomDom Rally: inschrijving is geopend.

📁 Rallynieuws 🕔10.januari 2013
DomDomDom Rally: inschrijving is geopend.

Schrijf u in voor de DomDomDom Rally.

De DomDomDom Rally, de enige echte tourrally exclusief voor gemixte koppels en stellen, vindt dit jaar voor de derde keer plaats op 31 mei – 1 juni 2013. Tijdens deze tweedaagse rally rijdt u van Dom tot Dom tot Dom. Fantastische routes, bijzondere locaties en culinaire verrassingen staat garant voor een uitdagend weekend. Schrijf u snel in en wees zeker van een startplek!

Programma
Dag 1 start aan de voet van de Utrechtse Dom. Via de kleinste weggetjes eindigt de route bij de prachtige finishlocatie Villa Ruimzicht in Doetinchem. Hier staat het welkomstdrankje voor u klaar en wordt u de rest van de avond in de watten gelegd om zo bij te komen van een dag actief rallyrijden. Dag 2 voert u na een uitdagende tocht richting de “finish” Dom van Munster. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u samen terug kijken op twee heerlijke dagen.

Schrijf u in én steun het goede doel
Zin om mee te doen? Schrijf u dan nu in voor de DomDomDom Rally op 31 mei en 1 juni 2013. Ook dit jaar steunt u met uw deelname het goede doel Stichting Energy4All. Proef alvast de sfeer en bekijk de foto’s van de voorgaande edities op www.domdomdomrally.nl

Rallyagenda 2013
Na de DomDomDom Rally is er nog veel meer rallyplezier in 2013. Zo staat donderdag 27 juni de  Business Tour gepland, en van 25 t/m 29 september wordt de Miles of Mystery verreden. Doet u aan alle rally’s mee dan krijgt u € 300,- korting.

De Try-Out op zaterdag 27 april 
Deze rally is bedoeld voor deelnemers aan één van onze rally’s zodat ze goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen. Maar ook degene die de intentie heeft om mee te doen en het eerst wil uitproberen is ook van harte welkom! De dag zal bestaan uit rally uitleg en een praktische gedeelte, rally rijden dus! Check onze website voor meer informatie.

Voor vragen staan we u graag telefonisch te woord:
074 – 25 95 105.