Alzheimer rally 2013 | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

Alzheimer rally 2013

📁 Rallynieuws 🕔27.september 2012
Alzheimer rally 2013

Na het geweldige succes van vorig jaar komt er in 2013 een tweede editie van de Alzheimer rally. De voorbereidingen hiervoor zijn al weer in volle gang, de locaties zijn vastgelegd en de route staat al op papier.

Dit jaar hebben we aan Prof. Dr. Philip Scheltens, directeur van het VUmc Alzheimercentrum, een cheque mogen overhandigen van € 27.500,00

Een geweldig resultaat, bijeengebracht door 71 equipes en onze sponsoren.

De opbrengst werd geheel besteed aan het onderzoek van Dr. Wiesje van der Flier. Zij geeft leiding aan het onderzoek ‘De rol van verstoorde netwerken’. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een relatief nieuwe en kostbare scantechniek.

19 april 2013, de 2e editie

Voor 2013 hebben we grote ambities, we rekenen op 100 equipes en dus een nog hogere opbrengst voor het VUmc Alzheimercentrum dan dit jaar.

Een aantal trouwe sponsoren herhalen, ondanks economisch moeilijke tijden, hun steun na het succes van de eerste editie. Daarnaast dienden zich zelfs nieuwe bedrijven aan die de Alzheimer rally een warm hart toedragen.

De rally wordt mede-ondersteund door Alzheimer Nederland en het VUmc Alzheimercentrum.

Organisatie

De organisatie van de Alzheimer Rally is wederom in handen van enkele bestuursleden van Stichting Gelders Rally Team (SGRT), organisator van de Classic Gelderlandrit. Deze bestuursleden zijn tevens actief bij de organisatie van de gerenommeerde Int. Historic Tulpenrallye (in 2013 de 60e editie) en de Classic 500 Challenge. Een meer dan solide basis voor een goed georganiseerd evenement..

  • Martin Roosenboom uitzetter en wedstrijdleider van de rally;
  • Jan de Beus, financiën, sponsoring en public relations;
  • Frans Diepeveen, rallyoffice, drukwerk en website

Algemeen winnaars van de eerste Alzheimer rally René en Thijs Bender

Start en Finish

Zowel de start als de finish zijn ook dit jaar weer bij de Orangerie van het pittoreske kasteel Ruurlo in het hart van de Achterhoek.

Route

De route van de rally voert over schitterende, stille en karakteristieke weggetjes door de Achterhoek. De lengte van de route zal voor de Sportklasse maximaal 200 km bedragen en voor de Toerklasse circa 170 km.

Deelname

U kunt inschrijven in de Sportklasse voor meer ervaren equipes of in de Tourklasse voor deelnemers met weinig of geen ervaring. Er kan worden deelgenomen met bijzondere auto’s, klassiekers, cabrio’s en sportscars ongeacht het bouwjaar.

Inschrijfgeld – inschrijven

Het basis inschrijfgeld bedraagt € 500,00 per equipe. Ook bieden wij mogelijkheden voor een zakelijke inschrijving. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website. De opbrengst van de rally gaat volledig naar het onderzoeksteam van het VUmc Alzheimercentrum.

 Inschrijven kan uitsluitend via de website: www.alzheimerrally.nl Op onze website vindt u uitgebreide informatie over deze benefiet rally.

Wij hopen ook u aan de start te mogen verwelkomen.

Namens het organisatiecomité, Alzheimer Nederland en het onderzoeksteam van het VUmc Alzheimercentrum

Frans Diepeveen

voorzitter Stichting Alzheimer Rally

 

 

Start en Finish
Zowel de start als de finish zijn ook dit jaar weer bij de Orangerie van het pittoreske kasteel Ruurlo in het hart van de Achterhoek. 

Start en Finish

Zowel de start als de finish zijn ook dit jaar weer bij de Orangerie van het pittoreske kasteel Ruurlo in het hart van de Achterhoek.