Alleen voor leden: deelname aan de Tulpenrallye Proloog op 15 april

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔18.maart 2023
Alleen voor leden: deelname aan de Tulpenrallye Proloog op 15 april

Op zaterdag 15 april heeft de conformiteitscontrole voor de Tulpenrallye 2023 plaats op het militair oefenterrein de Vlasakkers in Amersfoort. De Vlasakkers vormt een roemrucht onderdeel van de historie van de Tulpenrallye. Al sinds 1966 werden hier vele schitterende proeven uitgezet.

 

Wilt u, als DHRC-lid, de sfeer proeven van de Tulpenrallye? Dat kan, want voorafgaand aan de keuring heeft de organisatie van de Tulpenrallye een kaartleesrit uitgezet waaraan DHRC-leden tegen een zeer laag tarief kunnen deelnemen! Het programma ziet er als volgt uit:

  • 09.00 uur: ontvangst met koffie;
  • Tulpenrallye-briefing en korte training;
  • kaartleestest op de Vlasakkers;
  • gevolgd door de Tulpenrallye-Trainingrit. Deze duurt totaal ongeveer 3 uur en is op basis van Tulpenrallye-reglement inclusief controles langs de routes, TC’s op basis van Tulpenrallye-systeem et cetera;
  • deelnemers ontvangen aan de finish een uitleg met de correcte route;
  • programma eindigt rond 13.00 uur; daarna gelegenheid om Tulpenrallye Proloog te bezoeken.

Dit alles voor een bijdrage van € 25,- per equipe. Deelnemers ontvangen een Tulpenrallye-aandenken, alle materiaal voor de training en ontvangst met koffie. Zin om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar proloog@tulpenrallye.nl. Vermeld daarin dat u DHRC-lid bent en geef de beide namen van de equipe en van de auto het merk, type, bouwjaar en kenteken door. Op basis hiervan neemt de organisatie contact met u op. Acceptatie gaat op volgorde van aanmelding en betaling van het inschrijfgeld. Wacht niet te lang, want we kunnen maximaal 50 DHRC-equipes deze unieke kans bieden.

Deel dit artikel