Inschrijvingen voor alle DHRC-evenementen 2023 geopend

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔17.maart 2023
Inschrijvingen voor alle DHRC-evenementen 2023 geopend

Je kunt nu al inschrijven voor de Rallyhappening, maar ook voor KLIP II, III en IV en voor de Midzomeravondrit. Korte info:

Zaterdag 10 juni 2023 KLIP II: de (g)route van Hak, IVA Driebergen

Uitzetter Fred Hak. Vanuit de IVA in Driebergen zullen we een mooie uitdagende KLIP neerzetten.

Donderdag 20 juli 2023 Midzomeravondrit, Mercatu Reeuwijk

Uitzetter Nico Slappendel. De Midzomeravondrit wordt verreden vanuit Reeuwijk, het restaurant Mercatu met een Italiaans tintje en een terras aan de plas. De route van zo’n 75 km loopt door de polders van Boskoop en Waddinxveen. Onderweg nog een tweetal uitdagingen op een industrieterrein. Een leuke ontspannen avond en natuurlijk hopen we op mooi weer die avond. Gratis voor leden.

Zaterdag 30 september2023 KLIP III, automuseum Buren

Uitzetter Jacques Limpens. Vanuit het nieuwe automuseum in Buren organiseren we KLIP III. Jacques zal weer een mooie rit in elkaar zetten en naast het rijden van de KLIP mag u ook het museum bezoeken. Maak er dus een mooie dag van deze zaterdag.

Zaterdag 28 oktober 2023 KLIP IV, Het Turfschip Etten-Leur

Uitzetter Arjan van der Palen. Arjan woont in de omgeving van Breda en wil daar voor ons een uitdagende KLIP uitzetten. Deze KLIP zal ook meetellen in de Cargaz-competitie.

Zaterdag 9 en zondag 10 december 2023 Rallyhappening, Heerlickheijd van Ermelo

Uitzetter Martin Roosenboom. Vanaf deze prachtige locatie in Ermelo zullen we onze jaarlijkse Rallyhappening weer van start laten gaan. Het wordt weer een evenement van 1,5 dag. Zaterdag de hele dag rally rijden, een mooie feestavond op de zaterdagavond en dan de zondag nog halve dag rijden en een goede lunch met de prijsuitreiking als afsluiting.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer