Nieuwe droogrit: Autour de Vichy

📁 DHRC, Droogritten 🕔10.april 2023
Nieuwe droogrit: Autour de Vichy

De tweede droogrit van 2023 is uitgezet door Jan Legerstee, met controle van Jürgen Donders, Fred Hak en Nico Slappendel. De rit speelt zich af rondom van Vichy, de startplaats van de Tulpenrallye dit jaar. Een ideale oefening dus om alvast kennis te maken met de omgeving van Vichy!

Meedoen is makkelijk: download het reglement, de legenda en de kaart (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport- of de Tourklasse en teken de route in conform het reglement van die klasse.

Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.

1. Als je klaar bent scan je de QR-code van de betreffende klasse met je telefoon.

  • Heeft u een iPhone?
    Open uw camera, richt deze op de QR code, en volg de link die in uw scherm verschijnt.
  • Heeft u een ander toestel, zoals Android?
    Dan zou het kunnen dat u een ‘Barcode Scanner’ app moet downloaden. Hiervan zijn er meerdere varianten in de appstore beschikbaar.

Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.

2. Verzend de controles en zie direct hoeveel fouten je hebt.

Direct na sluitingstijd geven wij de ideale oplossing vrij, zodat iedere deelnemer direct kan nagaan welke fouten zijn gemaakt. Er kan dan nog worden gereclameerd tot 6 uur voor de online uitleg. Dat geeft ons de mogelijkheid om de moederkaart tussentijds nog aan te passen voordat de definitieve uitslag bekend wordt gemaakt tijdens de presentatie.  

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement.

Voor de droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met zondag 21 mei 2023. Kort daarna, op dinsdagavond 23 mei, geven we weer een online uitleg. Deelnemers krijgen daarvoor een uitnodiging. 

Routekaart Autour de Vichy

Reglement Autour de Vichy

Legenda Michelin

Deel dit artikel