Uitnodiging Octane Scramble op 2 oktober

📁 Overig nieuws 🕔06.augustus 2022
Uitnodiging Octane Scramble op 2 oktober
Octane Magazine Nederland organiseert op zondagochtend 2 oktober de tweede editie van de Octane Scramble. Dit is een evenement waar, rond het Eemklooster in Amersfoort, autoliefhebbers, bijzondere auto’s en koffie samenkomen. Abonnees, lezers, volgers van Octane Magazine, maar ook andere autoliefhebbers zijn weer welkom met hun bijzondere, speciale, snelle, leuke of zeldzame youngtimer of klassieker; gewoon laagdrempelig, urenlang kletsen over en kijken naar elkaars auto’s, terwijl het restaurant La Cantina voorziet in koffie en meer.
 
Ook nu weer wordt er door Octane Magazine een “Paddock” ingericht van ongeveer 20-25 auto’s met een speciaal thema. Het thema is deze keer: “Rally”. Octane is op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun klassieke, historische, youngtimer of zelfs moderne rallyauto op die ochtend in de Paddock te presenteren. Het gaat daarbij om auto’s die zoveel mogelijk een rally uitmonstering hebben, zoals startnummers, reclame-bestickering, verstralers, rolkooien et cetera. Mocht uw auto daar niet aan voldoen, maar toch een interessante rally-geschiedenis weerspiegelen, aarzel dan ook niet om u aan te melden. Ook buiten de paddock is er namelijk veel plaats. 
De toegang is gratis, maar Octane vraagt iedereen vriendelijk om aan te melden via een berichtje naar: frankgoedhart@octanemagazine.nl 
Het zou leuk zijn als leden van de DHRC acte de présence geven op die dag!
Deel dit artikel