Uitnodiging algemene ledenvergadering en Interclassics

📁 DHRC 🕔20.november 2015
Uitnodiging algemene ledenvergadering en Interclassics

Het bestuur van de DHRC nodigt zijn leden uit op 16 januari 2016 naar Maastricht te komen. Wat is daar te doen?

  • Bezoek aan Interclassics
  • Nieuwjaarsborrel DHRC
  • Huldiging kampioenen en andere prijswinnaars van het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2015
  • Algemene ledenvergadering

Nu de Rallyhappening eind dit jaar niet doorgaat, komt het bestuur van de DHRC met een alternatieve happening voor zijn leden. Op 16 januari 2016 bieden we een nieuwjaarsborrel aan, huldigen we de kampioenen en andere prijswinnaars van het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2015 én knopen we er gelijk onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering aan vast. In Maastricht, waar in die dagen ook Interclassics plaatsheeft. Voor het eerst heeft ook de DHRC daar een stand.

We ontvangen je graag op onze stand (E-43 in de Clubhal), waar in ieder geval de meeste bestuursleden aanwezig zullen zijn. Vervolgens kun je je vergapen aan alle tentoongestelde klassiekers, op zoek gaan naar net dat wat je in je verzameling nog mist, stands bezoeken van klassiekermagazines en ga zo maar door. Op het eind van de middag ben je dan welkom bij de aangeklede nieuwjaarsborrel van de DHRC (locatie, ook in Maastricht, wordt nog bekend gemaakt), waar we tevens de prijswinnaars van het NK in het zonnetje zetten. Vervolgens houden we op dezelfde locatie onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Gratis naar Interclassics

MAASTRICHT ICM16 schildjes EN fc

De DHRC zou de DHRC niet zijn als hij niet iets extra’s voor zijn leden doet. Ons eerste extraatje in het nieuwe jaar: een gratis toegangsbewijs voor Interclassics!

Laat via contact@dhrc.nl weten of je aanwezig bent tijdens de Nieuwjaarsborrel en de ALV de 16e januari en of je daaraan voorafgaand Interclassics wilt bezoeken en dus een gratis ticket wilt hebben.

Deel dit artikel