Thuisquiz #8a: Droogrit Flipje in Tiel, deel 1 inclusief aanvulling

📁 DHRC, Droogritten 🕔21.juni 2020
Thuisquiz #8a: Droogrit Flipje in Tiel, deel 1 inclusief aanvulling

Na de kruiswoordpuzzel nu weer een droogrit, deze keer uitgezet door Nico Slappendel en gecontroleerd door Jürgen Donders en Fred Hak. 

Met deze droogrit doen we het weer wat anders dan anders. We publiceren nu eerst de opgave voor de Tourklasse. Die mag iedereen oplossen. Over een week komt dan de opgave voor de Sportklasse. Om die te maken moet je ook eerst de opgave voor de Tourklasse opgelost hebben, want dat is de basis voor de (veel moeilijkere) Sportklasse.

Meedoen is makkelijk: download het reglement en de droogrit (de links staan onderaan de pagina) en teken de route in conform het reglement. 

  1. Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.
  2. Als je klaar bent scan je de QR code met je telefoon. Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.
  3. Verzend de controles en zie direct je fouten.

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement van de thuisquizzen! Uiteraard kun je, na inzending van je Tourklasse-oplossing, daarna ook een eerste inzending voor de Sportklasse doen.

Voor deze droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met zondag 28 juni.

Droogrit Flipje in Tiel reglement

Droogrit Flipje in Tiel Tourklasse

Aanvulling op het reglement: na de laatste pijl rijdt u de reglementair kortste route naar de finish. De stand van de finishvlag geeft niet de richting aan van waaruit u de finish moet benaderen!

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten