Thuisquiz #4: droogrit mei

📁 DHRC, Droogritten 🕔10.mei 2020
Thuisquiz #4: droogrit mei

Na de koplampen nu weer een droogrit. Nico Slappendel heeft er iets leuks van gemaakt. Niet te lastig voor de Tourklasse, pittig voor de Sportklasse. De rit is gecontroleerd door Jürgen Donders. 

Meedoen is makkelijk: download het reglement en de droogrit (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport- of de Tourklasse en teken de route in conform het reglement van die klasse.

  1. Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.
  2. Als je klaar bent scan je de QR code met je telefoon. Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.
  3. Verzend de controles en zie direct je fouten.

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement van de thuisquizzen!

Wil je het voor jezelf nog een keer proberen, prima, maar 51 keer een oplossing insturen, zoals een deelnemer bij de vorige droogrit deed, vinden wij wat overdreven.

Voor deze droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met woensdag 20 mei.

Attentie: op maandag 11 mei, 11:30 uur is een kleine wijziging aangebracht op de kaart (controle P onder pijl 12 blokkeerde de weg; dat is aangepast). Hebt u voor die tijd uw oplossing ingestuurd, dan kunt u ongestraft een nieuwe (1e) oplossing insturen.

Attentie 2: op dinsdag 12 mei, 20:40 uur is een kleine wijziging aangebracht op de kaart (een blokkeringskruis rechts van pijl 16). Hebt u voor die tijd uw oplossing ingestuurd, dan kunt u ongestraft een nieuwe (1e) oplossing insturen.

Droogrit 2020 week 4 DHRC reglement

droogrit week 4 kaart 2 hellevloetsluis met QR

 

Deel dit artikel