Tartan Classic verplaatst naar 2022

📁 Rallynieuws 🕔29.maart 2021
Tartan Classic verplaatst naar 2022

De organisatie van de Tartan Classic bericht ons het volgende:

“Het valt ons zwaar jullie te berichten, dat wij hebben moeten besluiten de eerste Tartan Classic te annuleren.

Het huidige vaccinatiebeleid in de EU en de daaraan gekoppelde aankondiging van de overheden in de UK en Schotland zorgen voor onzekerheid of begin juli vanuit EU-landen naar de UK (zonder quarantainevoorwaarden) gereisd zal mogen worden.

Daarnaast verwachten hotels en catering, dat tot ver in de zomer nog ‘social distanding’ maatregelen van kracht zullen zijn die een schaduw werpen over een sociaal evenement als de Tartan Classic en er heerst bij hen grote twijfel of zij begin juli voldoende operationeel (mogen) zijn om een groep van ruim 200 personen te verzorgen.
Kortom: te veel onzekerheid om de Tartan Classic goed te kunnen organiseren.

Dit betekent dat wij, overeenkomstig de deelnamevoorwaarden, uw inschrijving zullen annuleren en het door u betaalde inschrijfgeld zullen retourneren.

Maar, het vuur is zéker niet gedoofd: we verzetten onze plannen voor de eerste Tartan Classic naar het weekeinde van 29 juni tot en met 4 juli 2022!

Wilt u uw startplaats in 2022 alvast zeker stellen, dan kunt u uw inschrijving naar 2022 verplaatsen door ons (ikwilmee@tartanclassic.nl) uiterlijk 15 april 2021 een bericht te sturen. Het van u ontvangen inschrijfbedrag bewaren wij dan voor u als aanbetaling voor de Tartan Classic 2022.

Wij hopen dat wij u snel mogen ontmoeten bij de start van een rally-evenement of misschien bij de start van SLS?”

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten