STAR Rally 2013 | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

STAR Rally 2013

📁 Rallynieuws 🕔01.augustus 2013
STAR Rally 2013

Op 23 november wordt de 15e STAR Rally gereden. Dit keer een rally met als thema: ‘Back to the roots’. Er zijn vijf startplaatsen en in het totaal tien kaartleesproeven voor de Sportklasse; de Toerklasse rijdt acht kaartleesproeven.  Er zijn twee regelmatigheidsproeven. De totale lengte is tussen de 450 en 500 kilometer. Een echte twaalfuursrally. de start is om 9.00 uur en de finish sluit exact 21.00 uur.

 We hebben het Van der Valkconcern bereid gevonden te fungeren als startplaatsen en als finishplaats. De startplaatsen zijn, in willekeurige volgorde:

  1. Van der Valk Hotel Leusden;
  2. Van der Valk hotel Arnhem (Duiven);
  3. Van der Valk hotel Tiel;
  4. Van der Valk hotel Cuyck;
  5. Terwijl Van der Valk Hotel Arnhem (Westend) zal fungeren als start- en finishplaats en is tevens het rally headquaters.

Bij uw inschrijving kunt u de voorkeur voor uw startplaats kenbaar maken. Bij elke startplaats kunnen een beperkt aantal deelnemers starten en vol=vol. Indien de startplaats het maximale aantal deelnemers heeft bereikt wordt u een andere startplaats aangewezen. U moet alle Van der Valk vestigingen in willekeurige volgorde aandoen. Op elke vestiging krijgt u tweetal kaartleesopdrachten (KP’s) en eventueel een regularity opdracht, die u eerst allemaal moet rijden voordat u naar een volgende van der Valk vestiging gaat om nieuwe kaartleesopdrachten te halen. Die route tussen de van der Valk vestigingen is vrij maar wel moet u een aantal RC’s aandoen die op uw overzichtskaart vermeld zijn. Die overzichtskaart met de RC’s en de startplaatsen krijgt u ruim van te voren zodat u de route thuis kunt plannen. De KP opdrachten echter niet. Die krijgt u zoals eerder gezegd op de diverse van der Valk vestigingen. Uiterlijk 21.00 uur moet u zich bij de finish, van der Valk Hotel Arnhem (Westend) gemeld hebben.

Vergeet niet bij uw inschrijving uw 06-nummer op te geven, omdat we u via een SMS-dienst op de wedstrijddag op de hoogte willen houden van wijzigingen en andere belangrijke berichten.

U kunt vanaf 1 augustus inschrijven en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van deze 15e STAR Rally via de website, www.STARRally.com, of via onze nieuwsbrieven.

Stichting A-Vents

www.starrally.com

info@a-vents.com