Route Tulpenrallye 2018 officieel bekend

📁 Rallynieuws 🕔27.oktober 2017
Route Tulpenrallye 2018 officieel bekend

De Tulpenrallye-organisatie heeft de route van 2018 bekendgemaakt. De 2018 editie start zoals al door de organisatie is aangegeven in Zuid Frankrijk en wel nabij de mondaine stad Cannes in Mandelieu-la-Napoule en de finish is heel verrassend niet meer in Noordwijk maar in Valkenburg. Aan de traditie om in Noordwijk te eindigen is dan na 64 jaar toch een einde gekomen. 

Op de zondag voor de start kan er een vrijwillige route over de Col de Turini worden gereden die door de organisatie is uitgezet, dit om er “even in te komen” en natuurlijk om deze schitterende bergpas te bedwingen.

Maandag 7 mei gaat de rally van start naar de 1e etappeplaats Avignon, de volgende dag is de dagfinish in Valence. Woensdag vertrekt de karaan voor de overnachting in Lyon en donderdag wordt de rally vervolgd naar Belfort waar de deelnemers in de Expertklasse de avondetappe nog voor hun kiezen krijgen.

Vrijdag starten de deelnemers voor de een na laatste etappe naar Luxemburg en op zaterdag is de finish zoals eerder vermeld in Valkenburg bij Chateau St. Gerlach.

De inschrijving gaat zaterdag 28/10 om 10:00 uur open.

 

Deel dit artikel