Rallyhappening staat in de steigers

📁 DHRC 🕔22.augustus 2014
Rallyhappening staat in de steigers

Bestuursleden Aad Lourens, Jacques Limpens en Fred Hak zijn intussen druk bezig met het uitzetten van de Rallyhappening, die op 13 december het historische rallyseizoen afsluit. We starten, lunchen en finishen in het fraaie Landhuishotel Herikerberg in Markelo. En dat is ook een prachtige locatie om ’s avonds de Nederlandse Kampioenen feestelijk te huldigen. We maken de rally nog wat eenvoudiger dan vorig jaar, want dat was uw wens. Met één systeem, pijlen kortste route. Maar wel weer met het rondje van de voorzitter (de beste hierin krijgt een fles champagne), omdat dat in de vorige editie goed aangeslagen is.

Img_0255

 

Voor het inschrijfgeld hoeft u het niet te laten, want dat bedraagt € 160 als zowel bestuurder als navigator lid zijn van de DHRC, € 180 als een van de twee lid is en € 200 als geen van beiden lid zijn. Daarvoor krijgt u een leuke rally, een ontvangst met koffie, een prima lunch en een feestelijk diner.

Wilt u voor en/of na de Rallyhappening overnachten? Landhuishotel Herikerberg (www.hotelherikerberg.nl/home) beschikt over een aantal comfortabele kamers. Regel het dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt. In de nabije omgeving zijn overigens ook voldoende hotels te vinden.

Binnenkort meer nieuws over de Rallyhappening.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer