Oh! Zit | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

Oh! Zit

📁 Overig nieuws 🕔12.september 2012
Oh! Zit

Bij deze een berichtje van de organisatie van de Oh! Zit’tzo toer. Het is nog maar een aantal weken en het is alweer november. En al op zaterdag 3 november a.s. vindt deze leuke kaartleescursus plaats.
De kaarten zijn ondertussen al in de computer aangebracht en zien er voortreffelijk uit zoals u kunt verwachten van deze organisatie. De te rijden route belooft weer veel goeds en zal enorm leerzaam zijn. De uitleg voor na de rit is ook al klaar waarmee al het geleerde nog eens goed kan worden nagekeken voor de te rijden ritten in 2013.

Als u geïnteresseerd bent om mee te doen, dan kunt u inschrijven via onze website  www.7uren.nl onder kaartleescursus “Oh! zit’tzo toer”. De inschrijfkosten zijn  €90,- en daarvoor krijgt u een geheel verzorgde dag, inclusief koffie en lunch, met de cursus en een mooie rit in de omgeving van  Markelo. Op onze website is meer informatie hierover terug te vinden.

Eventuele vragen kunt u plaatsen met behulp van het contact formulier op de organisatie pagina of d.m.v. een email naar info@7uren.nl.

Met vriendelijke groet,

Peter Staal
Piet Osinga
Robert Jan Nolting

Email: info@7uren.nl
Website: www.7uren.nl