Lovende reacties op DHRC Club Challenge

📁 DHRC 🕔11.december 2017
Lovende reacties op DHRC Club Challenge

De deelnemers waren razend enthousiast over de DHRC Club Challenge. Hieronder een greep uit de reacties.

Gerhard Fokkens en Ingrid Buitenhuis: DHRC Club Challenge in onze eigen omgeving. Prachtige dag gehad! Het was een rally als vanouds, lekker rijden, gezellig en lachen en goed gereden!

 

Eric Beyer: Wat gaaf: de DHRC Club Challenge van zaterdag 9 december! Kampioen in de Sportklasse van het NK en vandaag geëindigd op P2 tijdens de Club Challenge met mijn vaste navigator en vooral goede vriend Michaël van Beukering. Vol gas voor seizoen 2018 en ik hoop dat velen zich zullen aanmelden bij de Dutch Historic Rally Club.

Harry Zwiers: Schitterende rally!

Jan Willem de Looze: Inderdaad wat een prachtige route, zeker in de sneeuw! Ondanks lekke band en wat technische probleempjes heeft Willemien toch twee 2e prijzen kunnen ophalen; Clubkampioenschap en Nederlands kampioenschap. Volgend jaar alle KLIP’s in de sportklasse om te oefenen.

Rob van Dooren: Fijne dag gehad weer, dank DHRC voor een goed rallyjaar en voor iedereen nu alvast de beste wensen voor 2018!

Joost Bolwidt en Niko Bloemendal: De DHRC Challenge als generale voor de Wintertrial. Een paar uur spelen in de sneeuw en 5e in de Sportklasse. Conclusie: we zijn er klaar voor.

 

Mieke van Bueren: Dutch Historic Rally Club Clubchallenge – blij dat ik glij – mooie foto’s van Autopics! 

Johan Tak: 2e NK! Volgend jaar Sport.

De meeste foto’s hierboven zijn van Dick Groen. Kijk op autopics.nl voor nog veel meer van zijn foto’s van de DHRC Club Challenge. Binnenkort komen ook de foto’s van Peter Fischer online.

Deel dit artikel