Gijs van Lennep Legend

img3Beste sport- en toerrit liefhebber,

Het duurt nog even, en juist daarom is het goed om zondag 28 augustus alvast in uw agenda te noteren. Deze traditionele, vierde zondag in augustus organiseer ik in nauwe samenwerking met Kiwanis Club en CARROS Magazine de zesde Gijs van Lennep Legend. Zonder al te borstklopperig te willen overkomen kunnen we rustig stellen dat de Legend inmiddels tot de top van de rally- en toerritten in Nederland behoort.

Evenals voorgaande jaren gaat de opbrengst van de 2016-editie weer naar een kleinschalig goed doel en worden de routes uitgezet door mijn goede vriend en rallyprofessional Jan Berkhof.Kortom, alle reden om u n alvast weer u hier aan te melden voor de sport- of toerklasse, met dien verstande dat het maximaal aantal equipes op 100 is gesteld. Wacht niet te lang want de ervaring leert dat de belangstelling groot is. Ook in 2015 hebben we helaas een aantal late inschrijvers teleur moeten stellen.

Ik hoop van harte u op de vierde zondag van augustus te mogen wegvlaggen. We gaan er weer een fantastische dag van maken, met vast en zeker een mooie opbrengst voor het goede doel!

Even uw geheugen opfrissen of alvast in de stemming komen? Check dan snel onze website, onze Facebookpagina en/of ons populaire twitteraccount @GvLL1.

Heel graag tot ziens!

Gijs van Lennep

img4Inschrijven kan via de website van de Gijs van Lennep Legend.

Het inschrijfgeld bedraagt 395,- waarvan 295,- als schenking kan worden verrekend met de belastingdienst! U ontvangt van ons een bevestigingsmail hiervoor.

img6