Gijs van Lennep Legend 2015

Gijs van Lennep Legend 5
De Gijs van Lennep Legend wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. De Legend bestaat uit een sportieve rally voor degenen bij wie sportiviteit en competite belangrijk zijn, of uit een toerrit, voor de deelnemers waarbij ontspanning en gezelligheid voorop staant. Rallycorifee Jan Berkhof, die onder andere afgelopen twee jaar de Tulpenrallye heeft uitgezet, heeft de routes uitgezet. Natuurlijk is ook Gijs van Lennepweer aanwezig.
Gijs van Lennep Legend 2
en zullen net als andere jaren bekende personen uit de politiek en bedrijfsleven meerijden.
Gijs van Lennep Legend 3
Er kan worden deelgenoemen met een breed pallet aan autos van (sport)autos uit de jaren twintig tot hedendaagse bijzondere autos. De organisatie geeft de voorkeur aan autos tot uiterlijk 1990, maar zij hanteert geen uitsluitingscriteria.
Gijs van Lennep Legend 1
Gijs van Lennep Legend 6
Het inschrijfgeld bedraagt 395,00, waarvan 295,00 kan worden opgevoerd als schenking bij de aangifte inkomstenbelasting.
Gijs van Lennep Legend 4
De opbrengst van de rally staat in het teken van het goede doel Kinderhospice Zonnacare. Van het geld zal een nieuwe rolstoelbus worden aangeschaft. Via deze link kunt u alvast een bijdrage leveren.

Programma:

Ontvangst: 08.30 09.00 uur
Vertrek vanaf 10.00 uur
Finish vanaf 15.00 uur
Na de finish is er een veiling onder leiding van Bas van Werven voor ZonnaCareplaats. De kavels zijn onder andere een halve dag rijopleiding door Gijs van Lennep.
De dag wordt afgesloten met een uitgebreide borrel.