Inschrijving SLS Classic 2015 geopend; start in Spa!

0 reacties 📁 Rallynieuws 🕔30.november 2014
Inschrijving SLS Classic 2015 geopend; start in Spa!

De inschrijving van de 52e SLS Classic is geopend! De rally wordt verreden van donderdag 27 augustus tot en met zondag 30 augustus 2015.

De organisatie gaat uiteraard verder op de in de afgelopen jaren ingezette, succesvolle koers. Van de deelnemers aan de 51e SLS Classic beoordeelde maar liefst 94% het evenement als goed tot zeer goed. Dezelfde scores werden genoteerd voor de route en de uitdaging die uitzetters Bart den Hartog en Peter Rovers de deelnemers voorschotelden.

En minstens zo belangrijk was de beoordeling van de prijs/kwaliteit verhouding. Ook op dat vlak scoorde de 2014 editie van de SLS Classic een prachtige score met 92% ‘goed tot zeer goed’.

Nieuwe startplaats: Spa!
De verbeterpunten uit de enquête worden door de organisatie ter harte genomen, om op alle vlakken nog beter tegemoet te komen aan de wensen van de deelnemers, onze gasten.
De belangrijkste, meest zichtbare aanpassing is dit jaar de keuze voor een nieuwe startplaats. De 52e SLS Classic start op 27 augustus om 10:01 uur in Spa. Als thuishaven van de Formule 1 Grand Prix van Spa-Francorchamps en de Historic Boucles de Spa wordt de stad gezien als het mekka van de Belgische autosport! Op 150 kilometer (anderhalf uur) ten zuiden van Eindhoven een locatie die voor eenieder op woensdagavond, of zelfs ook nog in de vroege donderdagochtend goed bereikbaar is.

De documentencontrole is vanaf woensdagavond 26 augustus in het mooie Radisson Blu Hotel Spa, waar u ook uitgenodigd wordt voor een gezellige welkomstborrel. U kunt er echter ook voor kiezen om op donderdagochtend naar Spa te rijden.

Uitstekende verzorging
Deelnemers in voorgaande edities roemen de hartelijke, gezellige sfeer in de SLS. Het eigen karakter van het evenement wordt volgens diezelfde deelnemers vooral bepaald door het gegeven dat alle deelnemers elke avond samen in één goed hotel verblijven en daar met elkaar van een uitstekend diner genieten. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om elke avond een uitstekend hotel te reserveren met voldoende capaciteit om alle deelnemers onderdak te bieden. Daarbij is extra aandacht gegeven aan door de deelnemers genoemde verbeterpunten. Zo zijn er andere afspraken gemaakt omtrent de ‘drankvoorziening’…

Bij de finish in Scheveningen, waar voor 2015 een andere opzet gekozen is, zijn vrienden en familie van de deelnemers ook weer van harte welkom om gezamenlijk van een afsluitende maaltijd te genieten en de prijsuitreiking bij te wonen.

Schrijf snel in!
U leest het: de organisatie doet er alles aan om het hoge niveau van de 51e SLS Classic komend jaar zelfs nog te overtreffen. Niet alleen op gebied van de uitdagingen voor rijders en navigators, maar dus ook voor wat betreft de overall verzorging.

Om de unieke, gezellige maar competitieve sfeer in de SLS te kunnen waarborgen heeft de organisatie het maximum aantal inschrijvers vastgesteld op 120 equipes. In de enquête liet al bijna 75% van de deelnemers aan de 2014 editie weten ‘graag mee te doen’ aan de
52e SLS Classic in 2015! Schrijf dus snel in om te voorkomen dat je misgrijpt! Snel inschrijven heeft als extra voordeel dat er € 100 korting op het inschrijfgeld geboden wordt. Het inschrijfgeld voor de 52e SLS Classic bedraagt € 1.895,– inclusief een overnachting in Spa voorafgaand aan de rally. Indien u liever op donderdagavond naar Spa reist, of ervoor kiest om uw eigen overnachting te regelen, dan betaalt u € 100 minder en meldt u zich donderdagochtend bij de documentencontrole.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer

Geen reacties

Nog geen reacties!

Er zijn op dit moment nog geen reacties op dit bericht. Bent u de eerste?

Reageer op dit bericht

<

*