Inschrijving SLS Classic 2014 geopend

📁 Rallynieuws 🕔10.december 2013
Inschrijving SLS Classic 2014 geopend

Vandaag is de inschrijving geopend voor de 51e SLS Classic, die verreden zal worden van 28 augustus tot en met 31 augustus 2014.

Traditioneel loopt het parcours tussen Scheveningen en Luxemburg (v.v) maar de route zal in 2014 weer volledig nieuw zijn en verrassende route-keuzes bevatten van uitzetters Peter Rovers en Bart den Hartog.

Van vele deelnemers en sponsors hebben wij in 2013 na de 50e SLS als respons gekregen dat deze SLS (opnieuw) van top-kwaliteit was, voor wat betreft de gekozen routes, de accommodaties en vooral ook de sfeer van het evenement.
Het op de website gepubliceerde foto- en filmmateriaal onderstreept dit. En uiteraard streven wij er als rally-organisatie naar deze kwaliteit te handhaven en zo mogelijk nog verder te verbeteren.
Om deze kwaliteit van de SLS te kunnen blijven garanderen, hebben wij ook in 2014 het maximaal aantal deelnemers op 120 vastgesteld.

In 2014 zal de SLS verreden worden onder de auspiciën en het reglement van de zojuist opgerichte Nederlandse Historische Rally Federatie, het standaard reglement daarvan wordt zeer binnenkort gepubliceerd op www.nhrf.nl. Voor SLS-deelnemers heeft dat het bijkomende voordeel dat er geen dure en onnodige KNAF licentie behoeft te worden aangeschaft. Mede om die reden kan het inschrijfgeld in 2014 gelijk blijven aan dat van 2013!

Wij vragen daarnaast wel van onze deelnemers dat zij zich optimaal verzekeren, en om die reden is de deelname aan de SLS dit jaar uitgebreid met een verplichte (door de deelnemer zelf af te sluiten) inzittendenverzekering.

De resultaten die SLS-deelnemers hebben behaald tellen mee voor het Nederlands Kampioenschap, dat onder auspiciën van de DHRC georganiseerd wordt.
Wij zullen u als SLS-organisatie de komende maanden regelmatig op de hoogte houden van onze vorderingen met betrekking tot de route, en alle andere wetenswaardigheden van het evenement.

Wij hopen van harte u bij de start op 28 augustus aanstaande in Scheveningen te mogen begroeten!

U kunt zich direct inschrijven via http://www.slsclassic.nl/inschrijven/