Inschrijving Rally van de Grensstreek geopend

📁 Rallynieuws 🕔18.december 2023
Inschrijving Rally van de Grensstreek geopend

In de Rally van de Grensstreek rijdt u altijd deels in Nederland en deels in België. Ook komend jaar, op 27 en 28 april 2024, is dat weer het geval, maar toch anders dan u van ons gewend bent.

Route gemaakt door Fred Hak

De route wordt gemaakt door een oude bekende! Fred, een ervaren routechef, maakte al eerder de route voor de Rally van de Grensstreek en is voor dit jaar bereid gevonden om dit wederom op zich te nemen!

Wij hebben slechts plaats voor 60 equipes en u kunt deelnemen in drie klassen: Expert, Sport en Tour. Alle klassen kennen uiteraard de nodige uitdagingen, allen echter op hun eigen niveau.

Ultieme oefenkans voor de aanstaande Tulpenrallye! 

De Rally van de Grensstreek biedt dit jaar een ultieme kans om nog een laatste keer te oefenen voor de aanstaande Tulpenrallye.

Speciaal hiervoor zullen wij een deel van de routeopdrachten maken zoals u die ook in de Tulpenrallye kunt verwachten, inclusief het gebruik van de 1:100.000 kaarten.

Zo kunt u zich als equipe maximaal voorbereiden op de Tulpenrallye die slechts twee weken later van start gaat.

Start- en Finishlocatie 

De start op zaterdag vindt plaats op het drielandenpunt in Vaals. Dit jaar voert de route ons over de avontuurlijke wegen van de Belgische Ardennen tot vlak bij de Luxemburgse grens. Hotel Vayamundo in Houffalize is onze bestemming, geen onbekende voor veel deelnemers. Gelegen aan de Ourthe biedt het moderne kamers en voldoende parkeergelegenheid voor de deelnemers. Wanneer u dat wenst is er zelfs een Wellness om gebruik van te maken.

Op de tweede dag zetten we weer koers naar het noorden en finishen we op het drielandenpunt in Vaals.

In totaal rijdt u ca 550 km over de prachtige rallyweggetjes van Nederland en België. Traditioneel is de route uitgezet op 1:100.000 kaarten waarbij de Belgische kaarten zijn vergroot naar 1:50.000 voor een betere leesbaarheid.

Inschrijven via: https://www.autohistorica.nl/index.php/component/sppagebuilder/?view=page&id=86

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten