Inschrijving Rally van de Grensstreek geopend

📁 Rallynieuws 🕔19.februari 2021
Inschrijving Rally van de Grensstreek geopend

Zie hier het bericht van de Rally van de Grensstreek:

Wij zullen dit jaar de Rally van de Grensstreek niet op de gewoonlijke data in april organiseren. Als gevolg van de huidige (verscherpte) maatregelen en de laatste ontwikkelingen rond het Covid-19 virus achten wij het organiseren van de rally op de vertrouwde data in April te onzeker. Wij hebben daarom besloten om een nieuwe datum vast te stellen enkele maanden later in het jaar. De rally zal nu worden georganiseerd op 12 & 13 juni 2021.

ROUTE DOOR FRED HAK

Dit jaar wordt de route gemaakt door Fred Hak. Niet alleen is hij een begenadigd navigator maar hij is ook ervaren in het maken van uitdagende rallyroutes. En als veelvoudig winnaar van de Rally van de Grensstreek weet Fred natuurlijk precies wat het karakter van de route moet zijn. De eerste schetsen van de route zijn klaar en bieden nu al veel uitdaging voor de deelnemers!

Wij rijden weer aan beide zijden van de Nederlands-Belgische grens. In totaal rijdt u ca. 500 km over goede wegen met af en toe een stukje onverhard en Fred maakt gebruik van de bekende routesystemen. 

NIEUW HOTEL

Door de datumwijzing was er ook een noodzaak om een ander rally hoofdkwartier te vinden. Dit is gelukt en we zijn het hele weekeinde te gast in het prachtige Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Ook hier hebben wij weer een speciaal kamertarief kunnen afspreken voor onze deelnemers. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of wij een kamer voor u moeten reserveren. U kunt al terecht vanaf vrijdagavond. Wij zullen u dan alvast ontvangen en u kunt bijpraten met andere deelnemers. Een ontspannen begin van het rallyseizoen! 

Heeft u zin gekregen om deel te nemen aan deze gezellige seizoensopener? Schrijf dan snel in! Dat kan hier: https://www.rallyvandegrensstreek.nl/index.php/inschrijven

 

COVID-19

Hoewel met het verschuiven van de datum de kans dat de rally kan doorgaan groter is, blijft de kans aanwezig dat de overheid evenementen nog steeds verbiedt. Wanneer we wel door kunnen gaan zullen zeker nog beperkende maatregelen van kracht zijn. Wij houden nadrukkelijk de ontwikkelingen in de gaten en houden de deelnemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen hierin. 

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten