Inschrijven voor de Stelling van Amsterdam Rally

📁 Rallynieuws 🕔26.januari 2023
Inschrijven voor de Stelling van Amsterdam Rally
In een nieuw gebied en met een nieuw uitzettersteam wordt op 27 mei de Stelling van Amsterdam Rally gereden. De start- en finishlocatie voor deze editie is het hotel Heer Hugo in Heerhugowaard (Gildestraat 2, 1704 AG, Heerhugowaard). Voor de lunch wordt er gestopt bij de Golf & Country Club Regthuys in Winkel (Limmerschouw 49B, 1731RM, Winkel).
 
Het uitzettersteam Fred Hak en Ruben Knook, met Jürgen Donders als controleur werkt aan een mooie route waarbij de focus ligt op ‘lekker doorrijden’. Met het gebied Noord-Holland verandert het gebied van de SVAR, hiermee denkt de organisatie het rijden in teveel bebouwing te kunnen verminderen.
 
Tot slot is er ook besloten dit jaar de SVAR ouderwets vorm te geven. Oud en vertrouwd: papieren controlekaarten, stempelen en goed kijken naar de bekende oranje bordjes! Hiermee maken wij een groot aantal equipes heel gelukkig, denken wij!
 
Schrijf je snel in via: https://www.rallymeester.nl/stelling-van-amsterdam-rally-2023-1/inschrijving-svar om zeker te zijn van een startplek.
Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten