Inschrijven voor de STAR Rally? Het kan nog

📁 Rallynieuws 🕔24.oktober 2017
Inschrijven voor de STAR Rally? Het kan nog

De organisatie van de STAR Rally daagt u uit deel te nemen aan de 18e editie. Dit is een regelmatigheidsrit voor (klassieke) auto’s die op zaterdag 11 november 2017 wordt georganiseerd door Stichting A-vents onder auspiciën van de NHRF.
 
Aan de STAR Rally 2017 kan dit jaar deelgenomen worden door alle liefhebbers van deze sport!!!
 
Wij organiseren het evenement met zowel een Historische als een Open klasse. Dit betekent dat aan de Historische klasse kan worden deelgenomen met auto’s met een bouwjaar van voor 1-1-1987. Alle auto’s met een jongere leeftijd worden ingedeeld in de Open klasse.
Er kan ingeschreven worden in de:
•      Tourklasse: geschikt voor de minder ervaren en beginnende deelnemers, totaal circa 230 met een gemiddelde snelheid van ongeveer 32 km/u;
•      Sportklasse: geschikt voor de meer ervaren deelnemers, totaal circa 245 km met een gemiddelde snelheid van ongeveer 35 km/u;
•      Expertklasse: geschikt voor de zeer ervaren deelnemers, totaal circa 260 km met een gemiddelde snelheid van ongeveer 38 km/u.
Per traject kan de gemiddelde snelheid afwijkend zijn.
 
Voor het deelnemen aan de STAR Rally is het uitvoeren van routeopdrachten en het aandoen van tijdcontroles doorslaggevend. Het evenement bestaat uit drie verschillende trajecten. De morgen is onderverdeeld in 2 trajecten. Eén traject is uitgezet door René Klement (systeem: blokkerende pijlen) het andere traject is uitgezet door Kees van Hattum (systeem: grensbenadering in combinatie met punten en pijlen). Het middaggedeelte komt uit de pen van Henk Ledderhof (systeem: pijlen kortste route en langste route in een vak).
 
Op verzoek van vele deelnemers heeft de organisatie besloten om geen avondtraject in 2017 te organiseren. Dat betekent dat de Rally om 08.30 van start zal gaan bij Hotel Landgoed Ehzerwold en de eerste deelnemer om 17.00 terug verwacht wordt aan de finish.
 
De STAR Rally telt mee voor het DHRC Nederlands Historisch Kampioenschap 2017. Alleen de resultaten uit de Historische klasse tellen mee voor het NK.

Kosten voor inschrijving bedragen: € 179, – per equipe.
In het inschrijfgeld is begrepen:
–       Koffie/thee aan de start,
–       Infoboek, kaartfragmenten, controlekaart(en) en rallyschilden,
–       Secundaire WAM verzekering,
–       Na het eerste traject koffie/thee met een versnapering,
–       Een uitgebreid lunchbuffet inclusief rallykroket na het tweede traject,
–       Een hamburger snack na de finish,
–       2 consumptiebonnen per persoon,
–       Uitgebreide schriftelijke uitleg,
 –      Een rally in een prachtig gebied,
–       Een geoliede organisatie van officials en rekenkamer,
–       Leges voor de vergunningen.

Alle info en inschrijven op a-vents.com

 

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer