DHRC komt met eigen clubmagazine!

📁 DHRC 🕔04.december 2017
DHRC komt met eigen clubmagazine!

Volgend jaar maart verschijnt het eerste nummer van DHRC Rally Magazine, het eigen clubblad van de DHRC. Het bestuur broedde al langer op het idee een eigen clubblad te doen verschijnen, mede omdat de samenwerking met Classic Cars niet door alle leden gewaardeerd werd en ook niet altijd vlekkeloos verliep. Dat eigen magazine zou er dus toch wel gekomen zijn, maar het proces is enigszins versneld door het trieste bericht dat de uitgeverij F&L, uitgever van onder andere Classic Cars, onlangs het faillissement heeft aangevraagd.

Alle hens aan dek dus voor de samenstelling van DHRC Rally Magazine 2018/1. Onder het motto: voor leden, door leden! De volgende onderwerpen zullen regelmatig aan bod komen: voorwoord voorzitter, column, uit de oude doos (historische rallyverslagen/foto’s), ledenmutaties, rallyverslagen, droogrit, huishoudelijke mededelingen, stand NK- en DHRC-clubkampioenschap, ingezonden stukken, auto van de maand, interview deelnemer van een rally, voorbeschouwingen rally’s, technische items, verslag van een bedrijfsbezoek, te koop aangeboden/gevraagd, introductie bestuursleden, officials, leden, fiscale onderwerpen, nieuws vanuit de NHRF, rallykalender, nieuws van adverteerders/sponsoren. Het blad zal vier keer per jaar verschijnen in een oplage van 750 exemplaren.

Bent u of kent u een adverteerder, een schrijver, een deelnemer, hebt u leuke verhalen en/of foto’s van vroeger, kortom, wilt u op welke wijze dan ook meewerken aan de inhoud van het leukste rallymagazine van Nederland? Neem dan contact op met communicatie@dhrc.nl!

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer