De uitslag en foto’s van KLIP I staan online

📁 DHRC 🕔13.maart 2016
De uitslag en foto’s van KLIP I staan online

Peter Fischer en Tijmen Wanders hebben flink hun best gedaan. Ik heb van Peter 213 foto’s gekregen die ik hier online heb gezet. De foto’s zijn 1024 x 682 pixels om het nog een beetje hanteerbaar te houden. Wanneer u specifieke foto’s wilt kunt u even contact met mij opnemen, dan stuur ik u de foto’s in originele resolutie (5472 x 3648 pixels).

Update: ik heb nu ook 76 foto’s van Tijmen Wanders toegevoegd.

De uitslag is hier te downloaden.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Tussenstand NK na Gelderse Valleirit

Tussenstand NK na Gelderse Valleirit

Expert bestuurders Expert navigatoren Sport bestuurders2 Sport navigatoren2 Tour bestuurders Tour navigatoren

Lees meer