Venniper Koninginnerit verplaatst naar 2022

📁 Rallynieuws 🕔25.maart 2021
Venniper Koninginnerit verplaatst naar 2022

Ook de Venniper Koninginnerit, die gepland stond op 25 april, vindt, vanwege de huidige onzekere situatie rondom corona, dit jaar geen doorgang. De rit staat nu op de kalender voor 24 april 2022. 

Uit het bericht van de organisatie: “We krijgen op korte en middellange termijn geen duidelijkheid over het wel of niet mogelijk zijn van de organisatie van onze rit. Daarnaast kunnen diverse gemeentes waar wij doorheen rijden op dit moment nog geen vergunningen afgeven. 

De afgelopen maanden hebben wij diverse scenario’s uitgewerkt om het evenement mogelijk te kunnen maken. Ondanks dat we mogelijkheden zien, zouden de maatregelen ernstig afbreuk doen aan het karakter van ons evenement. Hoewel de route een heel belangrijk onderdeel is van deze dag, kenmerkt het evenement zich, zoals u weet, door de koffie-gezelligheid, onbezonnen met geïnteresseerden op – of onder –  de motorkap te hangen, het samenzijn en de feestelijkheden bij de start, lunch en finish. Naast beperkingen voor onze deelnemers en vrijwilligers, zou het betekenen dat wij ook geen toeschouwers tot het evenement kunnen toelaten.”

Deel dit artikel